search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:15
MENU CLOSE

Παρουσιάστηκε το logo του ΜέΡΑ25 – Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά

08.04.2024 16:35
mera25

Το logo της Ενωτικής Πρωτοβουλίας MέΡΑ25 – Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά που πρόκειται ουσιαστικά για την εκλογική συνεργασία του ΜέΡΑ25, της ΛΑ.Ε., της Παρέμβασης και Ανένταχτων αριστερών ενόψει των ευρωεκλογών Ιουνίου 2024. παρουσιάστηκε σήμερα.

«Ήρθε η ώρα του νέου ενωτικού ξεκινήματός μας λίγο πριν τις ευρωεκλογές», σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης δημοσιεύοντας το σήμα της ενωτικής πρωτοβουλίας.

«Το 2ο Διαβουλευτικό Συνέδριο του ΜέΡΑ25 έδωσε εντολή στην νέα ΚΕ και στον γραμματέα να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για μια τέτοια ενωτική πρωτοβουλία. Αυτό κάναμε. Ως αποτέλεσμα της ακατάπαυστης δουλειάς μας, ο πλατύς αγωνιστικός χώρος που συμμετείχε κατέληξε σε κοινό κείμενο πλήρους πολιτικής συμφωνίας – καθώς και σε συμφωνία για συνεργασία στη βάση της μη-ηγεμονίας, της εναλλαγής, των ανοικτών και συμμετοχικών διαδικασιών», πρόσθεσε.

«Ανακοινώθηκαν ήδη τα -εξαιρετικά- πρώτα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου. Πρόκειται για ένα δυνατό, ελπιδοφόρο, αγωνιστικό ψηφοδέλτιο το οποίο τις επόμενες μέρες θα εμπλουτιστεί κι άλλο. Πιστεύω πως και δυνάμεις που δεν ανακοίνωσαν την επίσημη ένταξή τους ως τώρα θα στηρίξουν το μόνο ενωτικό, αγωνιστικό, οικολογικό, πλουραλιστικό ψηφοδέλτιο της Αριστεράς», υπογράμμισε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Διαβάστε επίσης:

Bασίλης Κόκκαλης: «Στέλνουν “ραβασάκια” ΕΝΦΙΑ σε πλημμυροπαθείς της Λάρισας»

Μιχαηλίδου: «Προχωράμε ταχύτατα στην αναβάθμιση των Κέντρων Προώθησης της Απασχόλησης»

Σε Ρόδο και Τήλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:15