search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 05:54
MENU CLOSE

Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμη η κατάσταση του τραγουδιστή – Καμιά προσπάθεια για αποσωλήνωση (Video)

09.04.2024 11:34
kokotas-new

Στην εντατική του «Γ. Γεννηματάς» για 12η μέρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας με την κατάστασή του να παραμένει κρίσιμη.

Ο Γιώργος Λιάγκας ενημέρωσε μέσα από το «Πρωινό» ότι οι γιατροί δεν κατάφεραν ακόμη να προxωρήσουν σε αποσωλήνωση με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να επισημαίνει ότι αυτό δεν προβλέπεται να συμβεί άμεσα, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων του τραγουδιστή δεν είναι ενθαρρυντικά.

«Δεν έγινε ούτε χθες και δεν θα γίνει ούτε σήμερα προσπάθεια αποσωλήνωσης και ίσως να μη γίνει σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Για να γίνει αυτή η διαδικασία, πρέπει και οι ενδείξεις του ασθενή και τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δίνουν την εντύπωση στους γιατρούς πως αν το κάνουν θα έχουν ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή, τα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους οι γιατροί δεν δείχνουν πως αν προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο θα έχουν μια καλή έκβαση. Το γεγονός ότι έχουν γίνει και κάποιες προσπάθειες που δεν έχουν στεφθεί με επιτυχία, τους αφήνει να το σκέφτονται» είπε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη με τον Γιώργο Λιάγκα να προσθέτει:

«Το γεγονός ότι παρατείνεται, δεν είναι κάτι αισιόδοξο. Θα έπρεπε να έχει αποσωληνωθεί».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Κράτησαν ομήρους γυναίκα και ανήλικα παιδιά 32χρονου γιατί τους έκλεψε μικροποσότητα ηρωίνης

Πύργος: Στο νοσοκομείο 6χρονη μετά από υπερβολική κατανάλωση… κρασιού!

Θεσσαλονίκη: Γέμισε με σκουπίδια και φύκια ο Θερμαϊκός (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06