search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:14
MENU CLOSE

Μαρκόπουλο: H στιγμή της σύγκρουσης του ΙΧ στις κολώνες -Δείτε το βίντεο

09.04.2024 14:28
ekab new

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την σοκαριστική στιγμή της σύγκρουσης του ΙΧ με δύο κολώνες στο Μαρκόπουλο.

Στο τροχαίο δυστύχημα έχασε τη ζωή του ο 27χρονος οδηγός, ενώ η 23χρονη συνοδηγός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ.

Στο βίντεο, διακρίνεται το αυτοκίνητο του 27χρονου να πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στις δύο κολώνες που βρίσκονταν η μία δίπλα στην άλλη. Αφού προσέκρουσε στις κολώνες της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, ντελαπάρισε, με τον νεαρό οδηγό να χάνει τη ζωή του.

Το όχημα κινούνταν στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη με κατεύθυνση το Μαρκόπουλο, όταν στις 23:00 περίπου χθες το βράδυ, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Αρχικά προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και στη συνέχεια πάνω στις δύο κολώνες.

Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τον άντρα να μεταφέρεται χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Δείτε την στιγμή του τροχαίου:

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε πάνω στη σκηνή ο ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης

Βγήκε από την εντατική ο Μανώλης Μαυρομμάτης – Αρχισε να δέχεται επισκέψεις

Συγκλονίζει ο μαθητής που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση σε εκδρομή – «Πόνεσα, φώναζα βοήθεια, δε θέλω να ξαναπάω σχολείο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:14