search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:23
MENU CLOSE

Σταμάτης Σπανουδάκης: Στο νοσοκομείο ο συνθέτης έπειτα από ατύχημα στο σπίτι του

09.04.2024 09:27
stamatis-spanoydakis-new

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Σταμάτης Σπανουδάκης έπειτα από ατύχημα που είχε εντός της οικείας του. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Όπως εξηγεί ο συνθέτης, την περασμένη Παρασκευή (5/4) γλίστρησε και έπεσε ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με αποτέλεσμα να σπάσει το ισχίο του. Η μεταφορά του στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη, ενώ υποβλήθηκε και σε επέμβαση.

Η ανάρτηση που έκανε ο Σταμάτης Σπανουδάκης

Επίσκεψη Θεού! Σας γράφω δύο λογάκια, με χαρά, για την τελευταία μου περιπέτεια.

Παρασκευή μεσημέρι, γλιστράω στο σπίτι και πέφτω πίσω με φοβερό γδούπο. Πόνος απίστευτος! Μένω ακίνητος φωνάζοντας τρομαγμένος την Ντόρη μου. Δόξα τω Θεω, ήρθε αμέσως και κατάλαβε πως κάτι σοβαρό είχε συμβεί!

Έκατσε δίπλα μου και πήραμε τηλέφωνο τον αγαπημένο μας Γιώργο να τρέξει προς βοήθεια. Προσπάθησε με χίλιους τρόπους να με οδηγήσει στο κρεβάτι, σφάδαζα όμως σε κάθε κίνηση. Αποφάσισα να μείνω στο σημείο της πτώσης μου μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Μετά από αρκετή ώρα αφόρητων πόνων, φτάσαμε στο νοσοκομείο.

Η διάγνωση: σπασμένο ισχίο. Απόφαση γιατρών: επείγουσα εγχείρηση την επόμενη μέρα το πρωί. Στο δωμάτιο προσευχή, χαρά και ευχαριστίες για την επίσκεψη αλλά και να ψάχνω το γιατί…

Έγινε η εγχείρηση και, πριν καλά καλά συνέλθω, αποφασίζω, σίγουρος πια, πως ό,τι και να γίνει αποκλείεται να ακυρώσω τη συναυλία μας. Είμαι βέβαιος, μάλιστα, ότι θα είναι και για σας και για μένα μία από τις καλύτερές μου. Επίσης υποψιάζομαι ότι ακόμα και αν πρέπει να είμαι καθιστός ή και σε καροτσάκι, θα είμαι πλήρης και ευτυχής. “Η γαρ δύναμίς μου εν ασθενεία τελειούται”. Μη τρομάξετε ή στεναχωρηθείτε. Θα δείτε ότι η μουσική και οι στίχοι μου θα ξεσηκώσουν κι εμένα και εσάς!

Σας περιμένω, λοιπόν, με πολλή χαρά κι ευγνωμοσύνη να τιμήσουμε όλοι μαζί τον αγαπημένο μας Αλέξανδρο αλλά και τους ήρωες της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Διαβάστε επίσης:

Λειψοί: Αφιερώματα σε Sun και Vanity Fair – «Άθικτος εξωτικός προορισμός»

Συνταξιούχοι: Παναττική κινητοποίηση στις 10:30 στην πλατεία Κοτζιά

Καιρός σήμερα: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, επιμένουν οι βοριάδες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:23