search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:16
MENU CLOSE

Το σποτ κατά του σχολικού εκφοβισμού: «Μην ανέχεσαι το bullying. Mίλα. Μπορείς» – (Video)

09.04.2024 13:27
spot-bullying-ypourgeio-paideias


Το τηλεοπτικό του σποτ με στόχο να σπάσει ο φαύλος κύκλος του bullying μεταξύ ανηλίκων παρουσίασε το υπουργείο Παιδείας, με αφορμή και την παρουσίαση του Εθνικού σχεδίου κατά της σχολικής βίας.

«Για να σπάσει ο κύκλος της σχολικής βίας, πρέπει να μιλήσεις πρώτα εσύ. Αν είσαι μαθητής/μαθήτρια ή γονέας μαθητή που βιώνει bullying στο σχολείο, μπες στο https://stop-bullying.gov.gr και κάνε αναφορά. Το σχολείο σου μαζί με μια ομάδα ειδικών θα διαχειριστούν το ζήτημα σου με ασφάλεια, μέχρι να επιλυθεί. #StopBullyingGR #MilaMporeis», αναφέρει το Υπουργείο Παιδείας κοινοποιώντας το σποτ.

Στο βίντεο, ο νεαρός πρωταγωνιστής παρακολουθεί στην τηλεόραση εικόνες από την κακοποίησή του, ενώ και άλλα νεαρά παιδιά βλέπουν εικόνες βίας. «Εμένα χτύπησαν. Δεν αντέχω άλλο» λέει στους γονείς του με δάκρυα στα μάτια. Mε την παρότρυνση «αν βιώνεις bullying στο σχολείο μπες στο stop-bulling.gov.gr και κάνε αναφορά» η εκφωνήτρια του σποτ καλεί τα νεαρά θύματα σχολικής βίας να καταγγείλουν την παράνομη δράση συμμαθητών τους.

Το σποτ δημιουργήθηκε από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με την υποστήριξη του Onassis Foundation.

Διαβάστε επίσης

Βγήκε από την εντατική ο Μανώλης Μαυρομμάτης – Αρχισε να δέχεται επισκέψεις

Πάσχα: Το εορταστικό ωράριο – Ποια Κυριακή τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά

Θεσσαλονίκη: Κράτησαν ομήρους γυναίκα και ανήλικα παιδιά 32χρονου γιατί τους έκλεψε μικροποσότητα ηρωίνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:13