search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 04:12
MENU CLOSE

Άγιοι Ανάργυροι: Σοκάρει το νέο ηχητικό ντοκουμέντο με τον εκφωνητή της Άμεσης Δράσης – Δεν κατάλαβε ποιος μαχαίρωνε ποιον

10.04.2024 20:14
GUNAIKOKTONIA_AGIOI_ANARGUROI_EPISTOLH
Eurokinissi

Σοκάρει το νέο ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία ακούγεται να μιλάει ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης μετά τη δολοφονία της κοπέλας, χωρίς να έχει καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί.

Ενώ η κοπέλα του έλεγε ότι την κυνηγάει ο πρώην της για την σκοτώσει, ενώ τον άκουγε να της φωνάζει, ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης πάλι δεν είχε καταλάβει ποιος μαχαίρωσε ποιον.

«Έχω πάθει σοκ. Αν θες έλα να ακούσεις, το ακούω live» ακούγεται να λέει ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο του LiveNews. Ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης, ακούγεται να ρωτάει αν η κοπέλα τον ακούει ακόμα και μετά τη δολοφονία της.

Στη συνέχεια, ακούγεται να περιγράφει σε συναδέλφους του: «Πήγε ο φίλος της να την προστατεύσει από τον πρώην σύντροφό της κι έφαγε τις μαχαιριές».

Ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης δηλαδή, ακόμα και μετά τη δολοφονία, νομίζει ότι το θύμα δεν είναι η κοπέλα αλλά… ο φίλος της, που πήγε να την προστατεύσει από τον πρώην της.

Embed code

Διαβάστε επίσης:

Απάντηση της Μαρίας Καρυστιανού στη διάψευση Αδειλίνη – «Υπήρχαν μάρτυρες στη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου»

Κερατσίνι: Συνελήφθησαν πέντε μαθητές μετά από συμπλοκή

Flyover: «Tο έργο ξεκίνησε δίχως να έχουν κατατεθεί τρεις απαραίτητες μελέτες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20