search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 01:40
MENU CLOSE

Γεωργουλής ΑΕΒΕ: Άριστη ποιότητα και πάθος για εξέλιξη, οι αξίες της για πάνω από 50 χρόνια στην ελληνική αγορά

10.04.2024 12:23
Kali_1-1024×688

Μεγάλη ποικιλία ετοιμοπαράδοτων προϊόντων σε πλακάκια, είδη υγιεινής, κουζίνες, ντουλάπες υπνοδωματίων, είδη θέρμανσης, ηλιακούς συλλέκτες κ.α., καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών των επαγγελματιών αλλά και των ιδιωτών πελατών της προσφέρει για πάνω από 50 χρόνια στην ελληνική αγορά, η Γεωργουλής ΑΕΒΕ.


Αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μηχανολόγοι, μηχανικοί, εργολάβοι οικοδομών και δημοσίων έργων, ξενοδόχοι και φυσικά ιδιώτες μπορούν να βρουν προτάσεις και λύσεις ακόμα και για τις πιο απαιτητικές συνθήκες.


Η πολυετής πείρα που διαθέτει η εταιρεία (φέτος κλείνει τα 51 χρόνια λειτουργίας) στην οικοδομή γενικότερα, της επιτρέπει να έχει άριστη γνώση των αναγκών των μηχανολόγων, μηχανικών και των εργολάβων οικοδομών και δημοσίων έργων.


Ιδιαίτερα για αρχιτέκτονες και διακοσμητές υπάρχει τέτοια γκάμα προϊόντων από κορυφαίους, επώνυμους οίκους, η οποία είναι ικανή να καλύψει και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Κάθε project είναι μοναδικό και στην Γεωργουλής ΑΕΒΕ το γνωρίζουν καλά αυτό. Αφουγκραζόμενοι προσεκτικά τις ανάγκες της αγοράς επιλέγουν από μια μεγάλη γκάμα, άριστων ποιοτικά, υλικών και υλοποιούν το έργο των πελατών τους.

Η πολυετής εμπειρία και οι συνεργασίες που έχει αναπτύξει η εταιρεία, με τα χρόνια δραστηριοποίησης της στον κατασκευαστικό κλάδο, της δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσει με μια πιο επιτηδευμένη αισθητική και τελευταίας τεχνολογίας μεθόδους ένα αποτέλεσμα που θα κρατήσει στο χρόνο.

Καθώς στον πυρήνα της ιδεολογίας της είναι ο άνθρωπος και οι ειλικρινείς σχέσεις που αναπτύσσει με την κατασκευαστική κοινότητα, οι έμπειροι συνεργάτες της είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να δώσουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση.

Μάλιστα η Γεωργουλής ΑΕΒΕ σεβόμενη απόλυτα τις ανάγκες των πελατών για όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και άρτια εξυπηρέτηση στις παραδόσεις υλικών προέβη στη μεγάλη επένδυση αγοράς νέων αποθηκών στο Κορωπί. Με τον τρόπο αυτό, η ανέκαθεν άριστα οργανωμένη αποθήκη της, της επιτρέπει να εκτελεί μια επείγουσα παραγγελία ακόμα και την ίδια ημέρα.

Στην κατεύθυνση της συνεχούς ενημέρωσης των εξελίξεων και τάσεων στον κλάδο παγκοσμίως η διοίκηση και το προσωπικό της εταιρείας διευρύνουν συνεχώς την τεχνογνωσία και τις γνώσεις τους, παρακολουθώντας σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό αναφορικά με τις νέες τεχνολογίες, το φυσικό αέριο, τις θερμοπροσόψεις και τον σχεδιασμό.

Σήμερα οι εγκαταστάσεις της εταιρείας αποτελούνται από το κεντρικό της κατάστημα και δύο αποθήκες στην περιοχή του Αλίμου καθώς και από τις κεντρικές αποθήκες και το τμήμα έργου τα οποία στεγάζονται στο Κορωπί.

Η νέα γενιά

Η εταιρεία συμπληρώνοντας φέτος 51 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, βελτίωσης και ανάπτυξης, εξελίχθηκε στηριζόμενη σε αξίες, όπως ο σεβασμός προς τον πελάτη, το συνεργάτη, τον εργαζόμενο αλλά και προς τον ανταγωνισμό. Ακόμα και σε δύσκολους καιρούς στο παγκόσμιο και εγχώριο γίγνεσθαι, η αντιμετώπιση των δυσκολιών έγινε με γνώμονα τον επαγγελματισμό και με την ίδια φιλοσοφία συνεχίζει μέχρι και σήμερα την ανοδική της πορεία.

Αυτές οι αξίες και τα ιδανικά μεταλαμπαδεύονται και στη νέα γενιά που διαδέχεται σταδιακά «τα ηνία» της εταιρείας. Με την εξαιρετική της παιδεία, τις εξειδικευμένες σπουδές και την άριστη γνώση των νέων τεχνολογιών, η δεύτερη γενιά ανοίγει νέους ορίζοντες και δημιουργεί νέες προοπτικές για την Γεωργουλής ΑΕΒΕ.

Η πρώτη γενιά με την εμπειρία των 51 χρόνων σε συνδυασμό με τα εφόδια και με τις καινοτόμες ιδέες της δεύτερης, αποτελούν εχέγγυα για την εταιρία ότι θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται το ίδιο δυναμικά στις σύγχρονες προκλήσεις και απαιτήσεις του μέλλοντος!

Διαβάστε επίσης:

Ικτίνος: Πρόβλεψη για αυξημένο τζίρο και επαναφορά στην κερδοφορία το 2024 – Σε λειτουργία 4 νέα λατομεία

Elvalhalcor: Επικέντρωση σε δραστηριότητες και αγορές με υψηλά περιθώρια κέρδους το 2024

Kosmocar: Φέρνει στην Ελλάδα την συνδρομητική πλατφόρμα μίσθωσης οχημάτων: Dribe

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05