search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:53
MENU CLOSE

Λευκός Οίκος: Λαμπερές παρουσίες στο δείπνο προς τιμήν του Ιάπωνα πρωθυπουργού – Ποιους κάλεσε το ζεύγος Μπάιντεν (Photos)

11.04.2024 16:51
biden-new

Λαμπερές ήταν οι παρουσίες που βρέθηκαν στον Λευκό Οίκο μετά από πρόσκληση του ζεύγους Μπάιντεν προς τιμήν του Ιάπωνα πρωθυπουργού Φούμιο Κισίντα.

Στο δείπνο που παρέθεσαν οι Μπάιντεν παρέστησαν διακόσια περίπου άτομα. Ανάμεσά τους ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον με τη σύζυγό του Χίλαρι, ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο αλλά και πολλοί δισεκατομμυριούχοι γκουρού της τεχνολογίας.

Οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν μεταξύ άλλων, σολομό και κρέας rib-eye. Tο επιδόρπιο περιλάμβανε κέικ φιστίκι με αλμυρή καραμέλα και παγωτό.

H Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν κέντρισε το ενδιαφέρον των φωτογράφων επιλέγοντας μία αστραφτερή τουαλέτα κεντημένη στο χέρι του υψηλού οίκου μόδας Oscar de la Renta.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Amazon και ιδιοκτήτης της Washington Post, Τζεφ Μπέζος, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, κάθισαν σε κοντινά τραπέζια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Post, απ’ όλες τις κυρίες που παρέστησαν στο χθεσινό δείπνο, την παράσταση έκλεψε η εντυπωσιακή Λόρεν Σάντσεζ. 

Εκτός από τον Τζεφ Μπέζος και τον Τιμ Κουκ, άλλοι μεγιστάνες των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στο κρατικό δείπνο του προεδρικού ζεύγους ήταν ο CEO της JP Morgan Chase, Τζέιμι Ντίμον και η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζάνετ Γέλεν.

Διαβάστε επίσης:

Μέση Ανατολή: Συναγερμός για πιθανή ιρανική επίθεση – Η Lufthansa συνεχίζει να μην πραγματοποιεί πτήσεις προς Τεχεράνη

Ρωσία: Δοκιμαστική εκτόξευση του διαστημικού πυραύλου Angara-A5 (videos)

Νετανιάχου: «Θα ανταποδώσουσε σε όποιον μας κάνει κακό» – Επιθετικές δηλώσεις με «στόχο» το Ιράν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:51