search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:35
MENU CLOSE

Νέος «στρατηγός» για την εκστρατεία της ΝΔ

12.04.2024 10:07
nikos_panagiotopoulos_new

Η θητεία του στο υπουργείο Άμυνας φαίνεται ότι τον κάνει ιδανικό για ρόλο «στρατηγού» σε μια εκστρατεία – έστω και προεκλογική.

Ο λόγος για τον βουλευτή Καβάλας της ΝΔ, Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναλαμβάνει επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του κυβερνώντος κόμματος για τις ευρωεκλογές, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Μπρατάκο, ο οποίος, ως γνωστόν, παραιτήθηκε από υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και γενικώς αποσύρθηκε από την «πρώτη γραμμή».

Τι μέτρησε για την επιλογή του για επικεφαλής του εκλογικού αγώνα; Το γεγονός ότι έχει εμπειριά -και υπουργική, και μάλιστα σε υπουργείο που κάνει «γκελ» στα πιο συντηρητικά ακροατήρια- το ότι είναι βουλευτής βορείου Ελλάδας και το ότι έχει δείξει οργανωτικό πνεύμα και μπορεί να απευθυνθεί σε ευρύτερο φάσμα ακροατηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παρουσιάσει το πλήρες ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, για το οποίο εκκρεμούν 10 θέσεις, 6 για άνδρες και 4 για γυναίκες.

Διαβάστε επίσης

Περιοδεία προς την… ευρωβουλή

Πέτρος Κόκκαλης: «Θρύλος και στις Βρυξέλλες – Μπράβο στον ΠΑΟΚ για τη διαμαρτυρία στο Ευρωκοινοβούλιο» (Video)

Νίκος Παπανδρέου: Είμαι αυτονοήτως υπέρ της επείγουσας διαδικασίας για την αναθεώρηση της ΚΑΠ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:34