search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 22:51
MENU CLOSE

Βόλος: Κλώτσησε την πρώην σύζυγό του μέσα στην παιδιατρική κλινική – Απειλούσε να τη σκοτώσει και να την κάψει!

12.04.2024 08:51
paidon_agia-sofia_0707_1920-1080_2_new

Τρομακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Βόλου και συγκεκριμένα στην παιδιατρική κλινική όταν 40χρονος εισέβαλε και άρχισε να απειλεί και να κλωτσά την πρώην σύζυγό του.

Η μητέρα που έχει την επιμέλεια του παιδιού τους, μετέφερε την 13χρονη κόρη τους στο Νοσοκομείο, μετά από αδιαθεσία και στην Παιδιατρική εμφανίστηκε ο πατέρας, εναντίον του οποίου έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να μην την πλησιάζει.

Όπως αναφέρουν τα gegonotanews, 40χρονος την κατηγόρησε για την μη ενημέρωσή του για την ασθένεια του παιδιού και σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας, απειλούσε «να την σκοτώσει και να την κάψει», ενώ την κλώτσησε.

Μέσα στην κλινική επικράτησε πανδαιμόνιο και κλήθηκαν οι υπάλληλοι της εταιρείας σεκιούριτι από την είσοδο του Νοσοκομείου, για να τον απομακρύνουν. Εκείνος δεν αποχωρούσε και η μητέρα κάλεσε την αστυνομία όπου τον κατήγγειλε για επίθεση, απειλή, εξύβριση και παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Γιατροί και νοσηλεύτριες καλούσαν τον πατέρα να ηρεμήσει και να φύγει, εκείνος όμως συνέχιζε να προκαλεί και όταν εμφανίστηκε η αστυνομία συνελήφθη και πέρασε το βράδυ του στο κρατητήριο.

Χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο όπου ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα. Μέχρι σήμερα το μεσημέρι που θα δικαστεί παραμένει κρατούμενος, όπως αποφάσισε το δικαστήριο.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιούπολη: «Κλειδί» η καραμπίνα για τη λύση του γρίφου – Τα στοιχεία που «δείχνουν» τον γιο ως δολοφόνο και αυτόχειρα (photos/videos)

Τροχαίο στον Νέο Κόσμο: Νεκρός 53χρονος μοτοσικλετιστής στη Λεωφόρο Υμηττού (video)

Καιρός: Ζέστη με… βοριάδες – Έως τους 29 βαθμούς η θερμοκρασία – Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42