search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:13
MENU CLOSE

Ηλιούπολη: «Κλειδί» η καραμπίνα για τη λύση του γρίφου – Τα στοιχεία που «δείχνουν» τον γιο ως δολοφόνο και αυτόχειρα (photos/videos)

12.04.2024 08:31
ilioupoli22

Επικρατέστερο παραμένει στο θρίλερ της Ηλιούπολης,το σενάριο ο 36χρονος να σκότωσε την 63χρονη μητέρα του και μετά να αυτοκτόνησε, καθώς ιατροδικαστής και διαμέρισμα «δείχνουν» τον γιο ως δράστη και αυτόχειρα.

Το σενάριο της δολοφονίας και της αυτοκτονίας ενισχύουν και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας αφού διαπιστώθηκε ότι η μητέρα είχε πεθάνει 48 ώρες πριν τον γιο της, ενώ δεν έλειπαν χρήματα και τιμαλφή από το σπίτι.

Τα δύο πτώματα βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 10/4, όταν οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία από την έντονη δυσοσμία που έβγαινε από ένα διαμέρισμα.

Η γυναίκα έφερε τραύματα στην κροταφική χώρα και καθόταν σε πολυθρόνα, ενώ ο γιος έφερε τραύματα από καραμπίνα στο κεφάλι και βρέθηκε γυμνός στο κρεβάτι της μητέρας του.

Εικάζεται ότι ο 36χρονος σκότωσε τη μητέρα και παρέμεινε για ώρες με τη νεκρή γυναίκα, πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία θεωρείται ότι αφού αυτοπυροβολήθηκε κατάφερε να φτάσει μέχρι το υπνοδωμάτιο της μητέρας του και να ξεψυχήσει.

Ωστόσο, κανείς δε γνωρίζει τι προηγήθηκε. Σύμφωνα με τους γείτονες, γιος και μάνα είχαν συχνά καβγάδες, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν πως ο 36χρονος είχε περίεργη συμπεριφορά και ήταν ένας κλειστός χαρακτήρας. Οι Αρχές εξετάζουν τι ήταν αυτό που θα μπορούσε να οπλίσει το χέρι του 36χρονου ώστε να αφαιρέσει τη ζωή της μητέρας του. 

Την οριστική απάντηση στο αν πυροβόλησε ο 36χρονος αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, που θα δείξουν αν υπάρχει πυρίτιδα στα χέρια του γιου και αν υπάρχουν τα αποτυπώματά του πάνω στην καραμπίνα.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια εστάλησαν και οι δύο κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο. 

Τέλος, ελέγχονται και τα κινητά τηλέφωνα μητέρας και γιου, σε μια προσπάθεια οι αρχές να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο στον Νέο Κόσμο: Νεκρός 53χρονος μοτοσικλετιστής στη Λεωφόρο Υμηττού (video)

Καιρός: Ζέστη με… βοριάδες – Έως τους 29 βαθμούς η θερμοκρασία – Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:10