search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:40
MENU CLOSE

Ηλιούπολη: Τα στοιχεία που «δείχνουν» ότι ο γιος πιθανόν σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε (photos/video)

11.04.2024 12:45
ilioupoli22

Ξεκαθαρίζει σιγά σιγά το τοπίο στην υπόθεση των θανάτων μητέρας και γιου στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, όσο περνούν οι ώρες κερδίζει έδαφος η εκδοχή ο γιος να σκότωσε τη μητέρα του και μετά να αυτοκτόνησε.

Υπενθυμίζεται ότι η 63χρονη βρέθηκε καθισμένη και τραυματισμένη στο κεφάλι σε καρέκλα στο σαλόνι.

Ο γιος εντοπίστηκε ξαπλωμένος στο κρεβάτι του υπνοδωματίου με τραύμα στο μάγουλο και τη γνάθο ωστόσο εκτιμάται ότι δεν πέθανε ακαριαία.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο γιος θεωρείται πιθανόν να αυτοτραυματίστηκε και να κατάφερε να κάνει κάποια βήματα από το δωμάτιο που βρέθηκε η καραμπίνα μέχρι το υπνοδωμάτιο, όπως μαρτυρούν και ίχνη αίματος στο πάτωμα του διαμερίσματος.

Έτσι εξηγείται και γιατί το όπλο βρέθηκε σε διαφορετικό δωμάτιο από τα πτώματα, γεγονός που αρχικά έκανε τις αρχές να πιστεύουν ότι επρόκειτο για διπλή δολοφονία.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με όσα μετέδωσε νωρίτερα η ΕΡΤ, ο θάνατος της μητέρας προσδιορίζεται πριν από περίπου μια εβδομάδα, ενώ ο γιος παρουσίαζε νεκρική ακαμψία, γεγονός που σημαίνει ότι πέθανε λίγες ώρες πριν εντοπιστεί το πτώμα του.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα δηλαδή ο 36χρονος θα μπορούσε να σκοτώσει τη μητέρα του και στη συνέχεια αναλογιζόμενος την πράξη του να αποφασίσει να τερματίσει τη ζωή του.

Περισσότερο φως ωστόσο θα δώσει ο έλεγχος για αποτυπώματα στην καραμπίνα και η εξέταση στα χέρια του 36χρονου για ίχνη πυρίτιδας

Παράλληλα, αν και το σπίτι ήταν αναστατωμένο και η πίσω πόρτα ανοιχτή, δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης ενώ δεν φαίνεται να λείπει κάποιο αντικείμενο αξίας από το διαμέρισμα.

Επιπλέον, γείτονες αναφέρουν ότι μάνα και γιος είχαν συχνά έντονους καβγάδες.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν επίσης ότι είχαν να δουν τη μητέρα και τον γιο από την περασμένη Πέμπτη, ενώ κάτοικος της περιοχής κάνει λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής από το σπίτι.

Τα δύο πτώματα αποκαλύφθηκαν όταν γείτονες παραπονέθηκαν για τη μυρωδιά και στο διαμέρισμα κλήθηκε κλειδαράς ο οποίος άνοιξε την πόρτα μαζί με τους αστυνομικούς…

Διαβάστε επίσης:

Σκιάθος: Νεκρός στο σπίτι του γνωστός αρχιτέκτονας

Ξάνθη: Επιχείρησε να κλέψει την τσάντα 75χρονης και εκείνη πέθανε από ανακοπή

Ηλιούπολη: Απομακρύνεται το σενάριο της διπλής δολοφονίας – Μερικές ώρες νεκρός ο γιος, σχεδόν μια εβδομάδα η μητέρα (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:39