search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:54
MENU CLOSE

Hλιούπολη: Μυστήριο με τους θανάτους μητέρας και γιου – Γιατί ενισχύεται το σενάριο της διπλής δολοφονίας (Video)

11.04.2024 06:54
ιολιοθπολι νες

Νεκροί με τραύματα από πυροβόλο όπλο, εντοπίστηκαν μια γυναίκα περίπου 60 ετών και ο γιος της περίπου 36 ετών, στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη. Στην οικία βρέθηκε καραμπίνα.

Η μητέρα και ο γιος έφεραν θανάσιμο τραύμα στο κεφάλι, από το ίδιο πυροβόλο όπλο, ενώ σημειώνεται ότι ο 36χρονος το τελευταίο διάστημα είχε έντονους καβγάδες με τη μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι και η μητέρα σε μια καρέκλα, ενώ σε διαφορετικό δωμάτιο βρέθηκε η καραμπίνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γύρω στις 21.40 ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ ότι υπήρχε υπόνοια αιφνιδίου θανάτου, λόγω της έντονης δυσοσμίας που έβγαινε από διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη.

Γείτονες ανέφεραν στους άνδρες της Αστυνομίας ότι πριν από μερικές ημέρες άκουσαν διπλό κρότο που έμοιαζε με πυροβολισμούς, αλλά κανείς τότε από την γειτονιά δεν απευθύνθηκε στις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το σενάριο της δολοφονίας ενισχύεται από το γεγονός ότι η πίσω πόρτα του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου ήταν παραβιασμένη και δεν αποκλείεται κάποιος να μπήκε από τη πίσω πόρτα με σκοπό τη ληστεία ή τη δολοφονία, με άγνωστα κίνητρα. Παράλληλα το όπλο βρισκόταν σε διαφορετικό δωμάτιο από τα πτώματα.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το διαμέρισμα ήταν ακατάστατο, σαν κάποιος να το είχε ψάξει. 

Οι Αρχές εξετάζουν ωστόσο και το σενάριο ο 36χρονος να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι είχαν να δουν τη μητέρα και τον γιο από την περασμένη Πέμπτη.

Ο πατέρας – σύζυγος δεν είναι εν ζωή εδώ και 2- 3 χρόνια. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο γιος έμενε με τη μητέρα του, ενώ δέχονταν συχνά επισκέψεις από τη μητέρα της άτυχης γυναίκας που διέμενε σε διπλανό διαμέρισμα.

Γείτονας της οικογένειας, μιλώντας στην ΕΡΤ, σημείωσε πως η οικογένεια έχει άλλη μια κόρη, η οποία ωστόσο έχει απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό από το διαμέρισμα. 

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Επιμένει και σήμερα η ζέστη – Μέχρι 28 βαθμούς η θερμοκρασία

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ τα ξημερώματα στην Κεφαλονιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:51