search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:33
MENU CLOSE

Ιρανός ΥΠΕΞ: Είχαμε ενημερώσει γειτονικές χώρες για την επίθεση 72 ώρες νωρίτερα – «Νόμιμη» η «απάντηση» κατά του Ισραήλ

14.04.2024 15:20
iranos_ypex

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Χοσεΐν Αμιραμπντολαχιάν, δήλωσε ότι η χώρα του ενημέρωσε τις γειτονικές χώρες για τις ιρανικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ 72 ώρες νωρίτερα.

«Περίπου 72 ώρες πριν από τις επιχειρήσεις μας, ενημερώσαμε τους φίλους και τους γείτονές μας στην περιοχή ότι η απάντηση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ ήταν βέβαιη, νόμιμη και αμετάκλητη», δήλωσε ο Αμιραμπντολαχιάν σε συνέντευξη Τύπου.

«Η τιμωρία του επιτιθέμενου πραγματοποιήθηκε»

Νωρίτερα, στην πρώτη του δήλωση μετά την ιρανική επίθεση, ο ιρανός πρόεδρος, Εμπραχίμ Ραΐσι, χαιρέτησε τους «γενναίους άνδρες» των Φρουρών της Επανάστασης που «έδωσαν ένα μάθημα στο σιωνιστικό καθεστώς». 

«Η τιμωρία του επιτιθέμενου πραγματοποιήθηκε», δήλωσε εκφράζοντας ικανοποίηση ο Ραϊσί σύμφωνα με ανακοίνωση, και πρόσθεσε ότι «εάν το σιωνιστικό καθεστώς ή οι υποστηρικτές του επιδείξουν απρόσεκτη συμπεριφορά, θα λάβουν αποφασιστική και πολύ πιο ισχυρή απάντηση».

Διαβάστε επίσης:

Lufthansa: Αναστέλλει τις πτήσεις προς Αμάν, Βηρυτό, Ερμπίλ και Τελ Αβίβ μετά την ιρανική επίθεση

Μέση Ανατολή: «Τίποτα δεν τελείωσε», λέει το Ισραήλ – Συνεχίζει το Ιράν τις απειλές, πληθαίνουν οι φωνές για αυτοσυγκράτηση

Βατικανό: Ο πάπας Φραγκίσκος απευθύνει επίμονη έκκληση να μην κλιμακωθεί η βία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:21