search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:20
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Φρίκη στο Μιλγουόκι – Τη σκότωσε και τη διαμέλισε στο πρώτο ραντεβού (photos/videos)

15.04.2024 08:34
Maxwell_Anderson_

Την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση αντιμετωπίζει ο 33χρονος Maxwell Anderson, ο οποίος αφού έβγαλε για φαγητό την 19χρονη Sade Robinson στο Μιλγουόκι, στη συνέχεια τη σκότωσε και τελικά διαμέλισε το πτώμα με πριόνι. Σύμφωνα με τη δικογραφία μετά το έγκλημα ο 33χρονος διασκόρπισε τα κομμάτια της 19χρονης σε διάφορα σημεία.

Το μοιραίο για την νεαρή κοπέλα ραντεβού έγινε την 1η Απριλίου με την ίδια, σύμφωνα με φίλους της, να είναι ενθουσιασμένη για την έξοδο με τον 33χρονο, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτός ο άνθρωπος θα γινόταν ο δολοφόνος της. «Πιστεύω ότι θα με βγάλει για θαλασσινά» έγραφε η 19χρονη σε μήνυμα που έστειλε σε συνάδελφό της.

Την επόμενη ημέρα η 19χρονη δεν εμφανίστηκε για τη βάρδια της στην πιτσαρία όπου εργαζόταν, και έτσι σήμανε συναγερμός.

Στις 3 Απριλίου βρέθηκε καμμένο το αυτοκίνητο της 19χρονης αλλά και κομμάτια από τα ρούχα που φορούσε στο ραντεβού με τον 33χρονο. Αργότερα την ίδια ημέρα, εντοπίστηκε ένα κομμένο πόδι στο πάρκο της λίμνης Μίσιγκαν με τον έλεγχο DNA να δείχνει ότι ανήκε στη Robinson.

Όπως αναφέρει η New York Post, τις ημέρες που ακολούθησαν βρέθηκαν κομμάτια της νεκρής κοπέλας σε διάφορα σημεία με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν στις 4 Απριλίου τον 33χρονο αφού βίντεο από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες τον συνέδεσαν με το ραντεβού της Robinson και μια φαινομενική απόπειρα να κρύψει τα μέλη του άψυχου σώματός της.

Εργαζόμενοι στο εστιατόριο “Twisted Fisherman” επιβεβαίωσαν πως το ζευγάρι είχε δειπνήσει εκεί την 1 Απριλίου πριν κατευθυνθεί σε ένα μπαρ του κέντρου.

Η έρευνα που ακολούθησε έδειξε ότι η 19χρονη είχε πάει στο σπίτι του 33χρονου στις 9 το βράδυ της 1ης Απριλίου με το κινητό της να δίνει σήματα από διάφορα σημεία του Μιλγουόκι μετά τα μεσάνυχτα πριν να σβήσει στις 4:30 τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας στο πάρκο στο οποίο βρέθηκε το κομμένο πόδι της.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν ένα αυτοκίνητο που ταίριαζε με αυτό της 19χρονης και ένα άτομο να πηγαινοέρχεται από αυτό στο πάρκο με τον Άντερσον να καταγράφεται να επιβιβάζεται σε λεωφορείο στην ίδια περιοχή και να επιστρέφει στο σπίτι του ώρες μετά το άγριο έγκλημα.

Η μητέρα της Robinson, Sheena Scarbrough, αποκάλεσε τον Anderson «άρρωστο καθίκι» αφού του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες.

«Ποιος στο διάολο θα έκανε κάτι τέτοιο στο όμορφο μωρό μου; Δεν πλήγωσε κανέναν. Δεν έβλαψε κανέναν» είπε, σύμφωνα με την Milwaukee Journal Sentinel.

Η μητέρα περιέγραψε την κόρη της ως «έναν πανέμορφο άγγελο». «Όπου κι αν πήγαινε, οι άνθρωποι απλά θαύμαζαν το μωρό μου» είπε. «Είχε όλη τη ζωή μπροστά της»

Ένας δικηγόρος του Anderson δήλωσε στο CNN ότι «θεωρείται αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου» και σκοπεύει να «αγωνιστεί έντονα» για να απορρίψει τις κατηγορίες.

Ο ύποπτος έχει τουλάχιστον τρεις καταδίκες για ενδοοικογενειακή βία που χρονολογούνται από το 2014, συμπεριλαμβανομένου ενός περιστατικού όπου ξυλοκόπησε έναν άνδρα που παρενέβη ενώ ο Anderson τσακωνόταν με μια γυναίκα στον δρόμο.

Τώρα κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού, διαμελισμό πτώματος και εμπρησμό.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Ινδονησία: Τουλάχιστον 19 νεκροί σε κατολίσθηση – Δύο αγνοούμενοι (videos)

Oxfam: Το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα αυξάνουν τις ανισότητες στις χώρες που δανείζουν

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ θα απαντήσει στο Ιράν, χωρίς να έχει αποφασιστεί χρόνος και τρόπος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:20