search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:20
MENU CLOSE

Ο Κασσελάκης, έστω… Βασίλης, στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

16.04.2024 00:44
KASSELAKHS_VASILHS
Eurokinissi

Μπορεί να μην έχει τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – μην ξεχνάτε ότι κάποια στιγμή έπαιξε και αυτό το ενδεχόμενο – αλλά έναν… Κασσελάκη θα τον έχει η λίστα.

Ο γιατρός εκ Χανίων Βασίλης Κασσελάκης κατάφερε και πήρε τη μία θέση που δικαιούνταν η Κρήτη στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Είτε μέτρησε το όνομα, είτε όχι, ο Βασίλης Κασσελάκης έχει δυνατό βιογραφικό. Ιδού τι αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σύντομο σημείωμα, που ανάρτησε ο isyriza:

«Μέλος πολύτεκνης οικογένειας, φοιτησα στα σχολεία της περιοχής. Μια σχολική διαδρομή που χαρακτηρίζεται από αριστεία, μαθητικές διακρίσεις, δράσεις και πρωτοβουλίες. Έπειτα πήρα την απόφαση να ακολουθήσω το μονοπάτι της ιατρικης- επιστήμης η οποία ορίζει στο κέντρο της τον άνθρωπο και ως αυτοσκοπό της να τον υπηρετεί. Παρακολούθησα τις διαλέξεις στο ιστορικό πανεπιστήμιο LA SAPIENZA UNIVERSITA DI ROMA και στο οποίο μετά την παρουσίαση της πτυχιακής μου εργασίας αποφοίτησα με τελικό βαθμό 110/110. Μια πανεπιστημιακή διαδρομή γεμάτη γνώση αλλά και πολιτικής ζύμωσης μέσα από δράσεις, εκδηλώσεις, τριβής με τα προβλήματα της καθημερινότητας».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι την άλλη θέση από την Κρήτη την κέρδισε η εκπαιδευτικός Μαρία Καλουδιώτη, η οποία είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση με την παρέμβασή της στο συνέδριο του κόμματος τον Φεβρουάριο – και είχε καταχειροκροτηθεί τότε.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές 2024: Το «ευχαριστώ» Μπελέρη σε Μητσοτάκη μέσα από την φυλακή

Κασσελάκης: Ακύρωσε τη συνάντηση με την AIPAC μετά την απροθυμία του Ισραήλ για αποκλιμάκωση

Δημοσκόπηση Prorata: Περαιτέρω πτώση για τη Νέα Δημοκρατία με ασφυκτική πίεση από τα δεξιά της – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο κανένας 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:16