search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:58
MENU CLOSE

Ελιγμός Αυτιά: Απέφυγε να πάρει θέση για το γάμο των ομόφυλων – «Ό,τι και να συμβεί λέμε Παναγίτσα μου και Χριστούλη μου»

17.04.2024 13:02
aftias_2911_1460-820_new

Με μία φράση που παραπέμπει περισσότερο σε… σλάλομ βιρτουόζου σκιέρ στις Άλπεις, παρά σε πολιτικό που θέλει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους, όπως συχνά διατείνεται ο ίδιος, ο Γιώργος Αυτιάς κατάφερε να ξεπεράσει τη δύσκολη ερώτηση, που δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης στον real fm από τους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα.

Η ερώτηση αφορούσε στην κυβερνητική ρύθμιση για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ένα νομοθέτημα που δεν άρεσε καθόλου στην παραδοσιακή, συντηρητική βάση της ΝΔ, στην οποία απευθύνεται ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής και πλέον υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος.

«Δεν είμαι βουλευτής για να σας πω τι θα έκανα στην ψηφοφορία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών», είπε με φανερή αμηχανία, αλλά και αποφασισμένος να μην μπλέξει με πράγματα που φθείρουν την παράταξη και θα του προκαλούσαν ρωγμές στην εικόνα που φιλοτεχνεί.

Μία εικόνα, που βασίζεται σταθερά στο σύνθημα «Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια», για το οποίο επισήμανε ότι δεν ανήκει στη χούντα, αλλά περιλαμβάνεται στην ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ.

«Πήγα στη Νέα Υόρκη, όλοι εκεί μιλούσαν για την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια, έτσι μεγαλουργήσαμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αυτιάς, σημειώνοντας ότι αυτό που λέει δεν είναι ούτε δεξιό, ούτε αριστερό, αλλά ενωτικό για όλους τους Έλληνες.

«Ό,τι και να συμβεί λέμε Παναγίτσα μου και Χριστούλη μου» είπε ο κ. Αυτιάς δίνοντας την εντύπωση ότι η άγρα ψήφων μπορεί να οδηγήσει στο να ειπωθούν σχεδόν τα πάντα.

Τα σχετικά αποσπάσματα εδώ και εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Χρυσόγονος για Σπαρτιάτες: Συνταγματικά άτοπες οι νέες εκλογές, ενδεδειγμένη η ανακατανομή εδρών

Κυριάκος Βελόπουλος: Γιατί η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής ζήτησε την άρση ασυλίας του

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: 140 απόδημοι κατέθεσαν αγωγές 2,8 εκατ. ευρώ κατά του δημοσίου σε ένα μήνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:55