search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:31
MENU CLOSE

Άγιοι Ανάργυροι: Η στιγμή που ο 39χρονος φτάνει στο αστυνομικό τμήμα και μαχαιρώνει την Κυριακή πισώπλατα – Βίντεο ντοκουμέντο

18.04.2024 19:13
MEGA_AGIOI_ANARGUROI
Screenshot Mega

Ένα νέο βίντεο ντουκουμέντο που δείχνει τη στιγμή που ο 39χρονος πρώην σύντροφος της 28χρονης Κυριακής φτάνει έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σοκάρει. Η κάμερα έπιασε τις κινήσεις του γυναικοκτόνου.

Ειδικότερα, το βίντεο του Mega, δείχνει τη στιγμή που ο δολοφόνος της Κυριακής φτάνει στο σημείο με το μηχανάκι του. Λίγο αργότερα όπως φαίνεται σκοτώνει την 28χρονη κοπέλα έπειτα από πισώπλατη επίθεση. Όπως μπορεί να δει κανείς από τη στιγμή που έφτασε στο τμήμα μέχρι τη στιγμή που έβγαλε το κουζινομάχαιρο που είχε μαζί του μεσολάβησαν μερικά δευτερόλεπτα.

Όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ του Mega το μαχαίρι το είχε κρυμμένο στη ζώνη του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος πήρε εξιτήριο, το μεσημέρι της Δευτέρας από το Τζάνειο Νοσοκομείο.

Μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό ο δράστης

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας το όχημα των μεταγωγών πέρασε την πύλη του νοσοκομείου κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Γιατροί και νοσηλευτές με αστυνομικούς ήταν στην είσοδο τη στιγμή της μεταφοράς του κατηγορούμενου. Υπήρχε και ένα φορείο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε μέχρι την πόρτα των επειγόντων περιστατικών.

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής εξετάστηκε από γιατρούς αλλά και από ψυχολόγο, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό.

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι από κορωνοϊό και 7 διασωληνωμένοι – 3 σοβαρά κρούσματα γρίπης

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε ο δρόμος για την κατασκευή του νέου Ογκολογικού Νοσοκομείου – Παραχωρήθηκε έκταση πρώην στρατοπέδου

ΠΟΥ: Τεράστια η ανησυχία για τη γρίπη των πτηνών – Φόβοι για μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:29