search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 17:18
MENU CLOSE

Αντώναρος κατά Γιώργου Τσίπρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται νέους Κατρούγκαλους

19.04.2024 00:51
antonaros34

Επίθεση στον Γιώργο Tσίπρα με αφορμή τις αιχμές που άφησε σε βάρος του προέδρου του κόμματος για το «θαύμα» κατά τη βάπτισή του, εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Είναι προσωπική άποψη του Γιώργου Τσίπρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πρέπει να πάει με κοινή γραμμή και λόγο στις ευρωεκλογές που θα κρίνουν το μέλλον της Ευρώπης αλλά και τις σχέσεις της χώρας μας με την ΕΕ» δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αντώναρος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα.

«Θα το πω ωμά και μπορεί να ενοχληθούν κάποιοι. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται νέους Κατρούγκαλους» τόνισε. Για να συμπληρώσει: «Δεν χρειάζονται άνθρωποι που χτυπούν τον δικό τους ταμπουρά. Τα λέω ξεκάθαρα».

«Από εκεί και πέρα, επειδή ρωτήθηκα και σήμερα, 96% με 97% των Ελλήνων είναι χριστιανοί ορθόδοξοι. Το θαύμα είναι μια προσωπική εμπειρία, ως χριστιανός πιστεύω ότι υπάρχουν και θαύματα» σχολίασε για τις δηλώσεις του κ. Κασσελάκη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 17:11