search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:50
MENU CLOSE

ΠΑΟΚ: Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση 8 μέλη της ομάδας χαντμπολ – Αναβλήθηκε το ματς με την ΑΕΚ

20.04.2024 17:03
PAOK

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα (20/4, 16:00) πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση των πλέι οφ στη Handball Premier, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.

Αιτία αποτελεί το γεγονός ότι οκτώ παίκτες και δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου του «Δικεφάλου του βορρά» παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης από φαγητό που κατανάλωσαν χθες βράδυ, στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η «ασπρόμαυρη» αποστολή. Τα 10 μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ διακομίσθηκαν σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε οξεία γαστρεντερίτιδα, με αποτέλεσμα η ΟΧΕ να αναβάλει το παιχνίδι.

Η σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Χάντμπολ έχει ως εξής:

«Με απόφαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για σήμερα (ΚΓ Καματερού, 16:00) αγώνας των πλέι οφ της Handball Premier ανάμεσα στις ομάδες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τη ΔΕΠ/ΟΧΕ σήμερα το πρωί ότι αθλητές και μέλη του τεχνικού επιτελείου παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης από φαγητό που κατανάλωσαν χθες βράδυ στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της ομάδας στην Αθήνα.

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ ενημέρωσε το σωματείο ότι πρέπει να προσκομιστεί επίσημη διάγνωση από Δημόσιο Νοσοκομείο για να προχωρήσει στην αναβολή του αγώνα.

Το έγγραφο από πλευράς του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η Ελπίς» επιβεβαίωσε ότι 8 αθλητές και 2 μέλη του τεχνικού επιτελείου εξετάστηκαν με συμπτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας, τους χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και δεν δύναται να λάβουν μέρος στο παιχνίδι.

Ως εκ τούτου η ΔΕΠ ανέβαλε τον αγώνα, σύμφωνα με το άρθρο 29 παράγραφος 7 του κανονισμού αγώνων της ΟΧΕ και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία».

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός – Περιστέρι 93-88: Δυσκολεύτηκαν οι «πράσινοι» αλλά τα κατάφεραν

Youth League: Με τη Μίλαν στον τελικό ο Ολυμπιακός – Απέκλεισε την Πόρτο στα πέναλτι

Πήρε το «θρίλερ» ο Τσιτσιπάς και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Βαρκελώνης


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:40