search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:09
MENU CLOSE

Πασαλιμάνι: Κατάρρευση κτηρίου με νεκρό και τραυματία – Προφυλακίστηκε εργολάβος

20.04.2024 16:16
pireas katareysh (1)

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Πειραιά, ο 47χρονος εργολάβος του κτηρίου στο Πασαλιμάνι, τμήμα του οποίου είχε καταρρεύσει, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένας 31χρονος αστυνομικός που απασχολείτο στις εργασίες και να τραυματιστεί σοβαρά ένα 33χρονος εργάτης από τη Γεωργία.

Ο εργολάβος των οικοδομικών εργασιών, κατηγορείται για παραβίαση του άρθρου 286 που αφορά παραβίαση των κανόνων οικοδόμησης και του γενικού οικοδομικού κανονισμού.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί από την αστυνομία άλλοι 8 εργαζόμενοι για παραβίαση του οικοδομικού κανονισμού, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι με απόφαση της εισαγγελίας Πειραιά.

Η αστυνομία αναμένεται να συντάξει ένορκη διοικητική εξέταση με τις καταθέσεις των εργατών, ενώ για το περιστατικό διενεργείται παράλληλη προανάκριση και από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Γρεβενά: Θρήνος στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε από μπάζα σε κτίριο στο Πασαλιμάνι

Συντετριμμένοι φίλοι, συνάδελφοι, συγγενείς και δεκάδες συμπολίτες του αποχαιρέτισαν σήμερα (20.04.2024) τον άτυχο 31χρονο αστυνομικό Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο στην κηδεία του που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας στα Γρεβενά.

Ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος εργαζόταν και σε οικοδομή για να ενισχύσει το εισόδημά του, έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του όταν κατά τη διάρκεια εργασιών σε διώροφη κατοικία επί της οδού Νεωρίων, στην ακτή Μητσοπούλου στο Πασαλιμάνι, κατέρρευσε μέρος του κτηρίου. Την στιγμή που το λευκό φέρετρο έμπαινε στον ναό, εκατοντάδες φίλοι, συνάδελφοι αλλά και συγγενείς, άρχισαν να χειροκροτούν, τον Αστυνομικό που έφυγε τόσο πρόωρα αλλά και άδικα από κοντά μας.

Δεκάδες στεφάνια, κατέκλεισαν από νωρίς την Εκκλησία, αν και η επιδημία της οικογένειας ήταν αντί για στεφάνια, να διατεθούν τα χρήματα στο γηροκομείο Γρεβενών.  Ανάμεσά τους από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Δημητρίου Μάλλιου, του Διευθυντή της Αμεσης Δράσης Αττικής αλλά και πολλών συνδικαλιστικών ενώσεων της χώρας.

Διαβάστε επίσης:

Πλακιάς για Τέμπη: Εντοπίστηκε δείγμα ανθρώπινου υλικού στο οικόπεδο – «Μάνες θα ξαναπεράσουν τον εφιάλτη για δεύτερη φορά»

Εγκρίθηκε η ίδρυση της πρώτης ιδιωτικής ιατρικής σχολής στην Αθήνα – Ποιες εταιρίες βρίσκονται από πίσω

Σοκ στο Αγρίνιο: Ανήλικη ξυλοκόπησε άγρια τη 17χρονη αδερφή της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31