search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:29
MENU CLOSE

Basket League: Αναζητείται γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία – Ξυλοκόπησε την 26χρονη σύντροφό του

20.04.2024 13:22
basket

Αμερικανός μπασκετμπολίστας του Περιστερίου αναζητείται, μετά από καταγγελία της 26χρονης αμερικανίδας συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία. 

Η μήνυση για σωματικές βλάβες από την επίσης μπασκετμπολίστρια σύντροφό του κατατέθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, στο γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με την 26χρονη, το περιστατικό σημειώθηκε σε άγνωστη διεύθυνση στην περιοχή του Περιστερίου, τα ξημερώματα της ίδιας μέρας. Το ζευγάρι λογομάχησε, ο 30χρονος την έπιασε από τον λαιμό, τη χαστούκισε επανειλημμένα και τη δάγκωσε στην πλάτη.

Η ίδια απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές λίγες ώρες αργότερα. Ο 30χρονος αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου που εκπνέει απόψε. 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Μάλιστα, αστυνομικοί αναζήτησαν τον 30χρονο στο Περιστέρι, αλλά και στο ΟΑΚΑ, στο περιθώριο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Δεν εμφανίστηκε όμως να παίξει, καθώς δήλωσε ασθένεια.

Χθες στην Αττική έγιναν 33 καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία και 21 άτομα συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου οι αστυνομικές Αρχές δέχτηκαν 2.165 κλήσεις και αντιμετώπισαν 1.496 περιστατικά. Αστυνομικοί συνέλαβαν 832 άτομα και σε 161 περιπτώσεις γυναικών θυμάτων χορηγήθηκε το κουμπί πανικού.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα τα μεγαλύτερα ύψη βροχής – Η εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ώρες

Ολυμπιακή Φλόγα: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Ιεράπετρα: Διευθυντής Δημοτικού παραιτήθηκε αντιδρώντας στην αξιολόγηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:28