search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:25
MENU CLOSE

Επανήλθε παρά… τις νουθεσίες ο Παπαδόπουλος

23.04.2024 16:04
papadopoulos niki

Για τα μάτια του κόσμου αποδείχθηκε πως ήταν η στροφή που επιχείρησε ο Νίκος Παπαδόπουλος διαμηνύοντας πως είναι κατά της βίας, αφού πριν αλέκτωρ φωνήσαι επανήλθε… 

Χωρίς ίχνος μεταμέλειας ο βουλευτής της Νίκης δικαιολόγησε για δεύτερη φορά μέσα σε ελάχιστες ώρες όσα συνέβησαν την Κυριακή στην Καβάλα, όπου υποψήφια βουλευτής της Νίκης χαστούκισε την Αγγελική Δεληκάρη από τη ΝΔ. «Μίλησα με πόνο καρδιάς για να αποφύγουμε όσα έρχονται», είπε και συνέχισε… «Σας είπα ότι όταν νομοθετείτε κατά της πίστης, κατά της ορθοδοξίας, κατά της φύσης θα εισπράττετε τα επίχειρα», είπε, εμμένοντας επί της ουσίας στην αρχική του τοποθέτηση, την οποία ως φαίνεται πιστεύει απόλυτα παρά τις νουθεσίες να είναι προσεχτικός στον λόγο του.

Β. Οικονόμου: Το κάνετε χειρότερα, πείτε ότι καταδικάζω και τέλος…

Ν. Παπαδόπουλος: Καταδικάζω…

Αφορμή στάθηκε η παρέμβαση της Σοφίας Ζαχαράκη, η οποία μίλησε για ρητορεία μίσους εκ μέρους του βουλευτή της Νίκης, τονίζοντας ότι στη ΝΔ δεν πρόκειται να απολογηθούν για την ψήφο τους. 

Σ. Ζαχαράκη: Με απαράδεκτο τρόπο διατυπώθηκε ρητορεία μίσους που δεν συνάδει με ναό της Δημοκρατίας αλλά και σε κανένα περιβάλλον, είναι απαράδεκτο, να ανακαλέσει, η ψήφος είναι ιερή, δεν χρειάζεται να απολογούμαστε σε κανέναν για τη ψήφο μας. Δεν μπορούν να καλλιεργούν τέτοιο κλίμα όταν θα βρεθούμε στις περιφέρειές μας για το Πάσχα… 

Ν. Παπαδόπουλος: Επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό της μονταζιέρας, είπα ότι απερίφραστα καταδικάζουμε κάθε βίαιη πράξη, είμαστε Έλληνες, ορθόδοξοι χριστιανοί, κανείς να μην μπει σε τέτοια μονοπάτια τέτοιες μέρες… Μίλησα με πόνο καρδιάς για να αποφύγουμε όσα  έρχονται, σας είπα ότι όταν νομοθετείτε κατά της πίστης, κατά της ορθοδοξίας, κατά της φύσης θα εισπράττετε τα επίχειρα… 

Σ. Ζαχαράκη: Φαντάζομαι ότι δεν σας ζητήθηκε από την Εκκλησία να πείτε κάτι τέτοιο, διαβάζω τη δήλωση σας, εάν βλέπετε κάτι καθησυχαστικό ή δημοκρατικό σε αυτό να μας το πείτε…

Ο βουλευτής της Νίκης απάντησε με κατηγορίες περί μονταζιέρας της ΝΔ με την Κατερίνα Νοτοπούλου να τονίζει ότι είναι αδιανόητο να δίνεται χώρος και βήμα σε τέτοιες απόψεις. 

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση σε νέα του παρέμβαση έδειξε εκ νέου να δικαιολογεί τις επιθέσεις κατά πολιτικών, παρά τα όσα είπε περί καταδίκης της βίας. 

Νίκος Παπαδόπουλος: Είμαι πατέρας έξι παιδιών και παππούς. Ξεκαθαρίζω τη θεση τη Νίκης, καταδικάζουμε τη βία. Εγώ για να σας προφυλάξω αναρωτήθηκα ποιος είναι ο υποκινητής της βίας. Είναι αυτός που πετάει στα σκουπίδια τη λαϊκή βούληση και νομοθετεί μια ύβρι κατά του θεϊκού και φυσικού νόμου και βλασφημεί τον Θεό.

Μαρία Κεφάλα υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: Ποιος βλασφημεί το Θεο; Μα τι είναι αυτά που λέτε;

Μίκα Ιατρίδη αντιπρόεδρος επιτροπής: Θα διαγράψουμε τα πρακτικά

Νίκος Παπαδόπουλος: Κάντε το κι αυτό, αυτό είναι χούντα. Εγώ προειδοποίηση απηύθυνα, είναι ανόητο να νομίζει ότι δεν θα αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση. Έχω υποστεί μπούλινγκ, με παίρνουν από το σπίτι μου και φοβούνται. Μας παίζουν τα καλοαναθρεμμένα από το καθεστώς σας συστημικά κανάλια. Θα διαγραφούν από τα πρακτικά. Κάνετε αυτά που κάνετε και δεν θέλετε να υπάρχει καμία αντίδραση. Κάνετε και μια Χουντα να τελειώνουμε, με την νεοταξικη ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: «Πάνω από 3 δισ. ευρώ η συνολική αποκατάσταση των ζημιών του “Daniel” και του “Elias”»

ΣΥΡΙΖΑ για «Σπαρτιάτες»: «Εμφανής και πολυεπίπεδη η αποτυχία της κυβέρνησης – Πιστεύουμε ότι ο Άρειος Πάγος θα πράξει το σωστό»

Κασσελάκης για την έκθεση του State Department: «Ο πρωθυπουργός να αφήσει τις θεωρίες συνωμοσίας να κοιταχτεί στον καθρέφτη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31