search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:27
MENU CLOSE

Δημοσκόπηση Opinion Poll για τις 100 ημέρες Δούκα και Αγγελούδη στη Δημαρχεία – Ποια είναι τα παράπονα των πολιτών

25.04.2024 14:20
doukas-aggeloudis (1)

Τα πρώτα συμπεράσματα και την αξιολόγηση των πολιτών από τις πρώτες 100 ημέρες των Χάρη Δούκα και Στέλιου Αγγελούδη, στη δημαρχεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, αποτύπωσε δημοσκόπηση της OPINION POLL για λογαριασμό του iefimerida.gr.

Οπως προκύπτει από την έρευνα και στις δύο δήμους οι πολίτες έβαλαν ως μεγαλύτερο πρόβλημα στην καθημερινότητά τους την καθαριότητα, με το κυκλοφοριακό και την εγκληματικότητα να ακολουθούν στην Αθήνα.

Στην Θεσσαλονίκη εκτός της καθαριότητας, οι πολίτες δηλώνουν ενοχλημένοι με το κυκλοφοριακό, τις συγκοινωνίες και το οδικό δίκτυο. Η πλειοψηφία των παραπόνων εστιάζεται ουσιαστικά στις μετακινήσεις τους, όπου ακόμη είναι εν αναμονή του μετρό και το flyover που μετά από αρκετές ημέρες αναστολής των έργων λόγω προσφυγών, ξεκίνησαν και πάλι οι εργασίες του.

Στα θέματα ασφάλειας της πόλης η ικανοποίηση από τον Δήμαρχο Αθήνας φτάνει το 17.4%, ενώ από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης το  30.1%, ενώ στην κοινωνική πολιτική η ικανοποίηση από τον Χάρη Δούκα φτάνει το 25% και από τον Στέλιο Αγγελούδη το  28.8%. Χαμηλά είναι η ικανοποίηση και για τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας της Opinion Poll για το iefimerida.gr:

Διαβάστε επίσης:

Στην Κάλυμνο ο Κασσελάκης: Η κυβέρνηση έχει ξεχάσει τους νησιώτες (Photos)

Κόντρα για ψήφους Σπαρτιατών: Διαγραφή ξάδερφου Κασσελάκη ζητά η ΝΔ – Είμαστε ξεκάθαροι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Κρίση στη δεξιά «πολυκατοικία»: Γεωργιάδης κατηγορεί Βελόπουλο ότι προτρέπει τους οπαδούς του να κάνουν επεισόδια και προειδοποιεί με μηνύσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50