search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:35
MENU CLOSE

Στην Κάλυμνο ο Κασσελάκης: Η κυβέρνηση έχει ξεχάσει τους νησιώτες (Photos, videos)

25.04.2024 14:06
kasselakis_kalymnos_1

Στην Κάλυμνο έφτασε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου. Ο Στ. Κασσελάκης περπάτησε στην πόλη και συνομίλησε σε θερμό κλίμα με πολλούς κατοίκους του νησιού, αμέσως μετά την άφιξή του στο λιμάνι της Καλύμνου.

Οι πολίτες της Καλύμνου που συνομίλησαν στον Στ. Κασσελάκη αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυρίαρχο αυτό της ακρίβειας. Επιπλέον σημείωσαν πως ακόμη κι ο τουρισμός, που αποτελεί βασική πηγή εσόδων για την Κάλυμνο, δεν διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε πως η κυβέρνηση έχει ξεχάσει τους νησιώτες, ενώ πρόσθεσε πως τα νησιά δεν μπορεί να αποτελούν τόπο επίσκεψης για τα πολιτικά πρόσωπα μόνο μια φορά στα τέσσερα χρόνια.

Κατά τη συνομιλία του με πολίτες του νησιού, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε πως δεν πρόκειται να τους προδώσει, ούτε και να συνδιαλλαγεί με τα μεγάλα συμφέροντα.

Από ‘κει και πέρα, υπογράμμισε πως η πολιτική ανατροπή είναι στο χέρι όλων των Ελλήνων, με αφετηρία το κίνημα που χτίζεται με πρωταγωνιστές τους ίδιους.

Διαβάστε επίσης

Πηγές Βουλής για Φλώρο: Πρώτη φορά βουλευτής φεύγει τυλιγμένος σε μια κόλλα δικογραφίας για τη ΓΑΔΑ

Κόντρα για ψήφους Σπαρτιατών: Διαγραφή ξάδερφου Κασσελάκη ζητά η ΝΔ – Είμαστε ξεκάθαροι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Κρίση στη δεξιά «πολυκατοικία»: Γεωργιάδης κατηγορεί Βελόπουλο ότι προτρέπει τους οπαδούς του να κάνουν επεισόδια και προειδοποιεί με μηνύσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:07