search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 22:03
MENU CLOSE

Δημήτρης Κόκοτας: Πολύ θετικά τα νέα για την υγεία του – Αναπνέει μόνος του, αντιδρά σε ερεθίσματα (Video)

30.04.2024 11:05
dimitris-kokotas-new

Πολύ θετικά είναι τα νέα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα με τον τραγουδιστή να διανύει την πέμπτη εβδομάδα νοσηλείας του στη ΜΕΘ ύστερα από το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Κόκοτας αναπνέει, πλέον, χωρίς μηχανική υποστήριξη, ανοίγει τα μάτια του, ενώ αντιδρά σε βαθιά ερεθίσματα.

Την είδηση μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό, κάνοντας λόγο για «θαύμα», καθώς η βελτίωση στην υγεία του τραγουδιστή είναι θεαματική. Ωστόσο, όπως τόνισε, η αποθεραπεία είναι μια διαδικασία που μπορεί να πάρει μέρες έως και μήνες. Δεν είναι μια απλή διαδικασία το να ξυπνήσουμε έναν άνθρωπο

«Γνωρίζαμε όλοι ότι τα πράγματα δεν ήταν καλά, ότι είναι σοβαρή η κατάσταση. Όλοι βέβαια ελπίζαμε και προσευχόμασταν να γίνει ένα θ8αύμκα. Είναι μεγάλη Τρίτη. Έγινε ένα θαύμα. Ο Δημήτρης Κόκοτας, πια, δεν έχει μηχανική υποστήριξη. Από την Κυριακή των Βαΐων και ειδικά από χθες, ο Δημήτρης Κόκοτας έχει ανοιχτά τα μάτια του και αναπνέει μόνος του. Ο Δημήτρης Κόκοτας αντιδρά στα βαθιά ερεθίσματα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κόκοτας εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από έμφραγμα και ανακοπή που υπέστη ενώ βρισκόταν σε πρόβα για το J2US.

«Στις 28/03/2024, απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ “Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Διαβάστε επίσης:

Αναστάτωση στο Ηράκλειο: Μεθυσμένο ζευγάρι «προκάλεσε» αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 22:03