search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:57
MENU CLOSE

«Του ταιριάζει του πρωθυπουργού να παρακολουθήσει την ακολουθία των Παθών»  – Τι είπε ο Νατσιός για Μάτι και εκκλησίες

30.04.2024 17:01
natsios_1502_1460-820_new

Για «απόφαση που απέχει πολύ από το κοινό περί δικαίου αίσθημα» έκανε λόγο ο Δημήτρης Νατσιός σχετικά με τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, υποστηρίζοντας ότι «η ουσία της είναι ότι φταίνε οι πυροσβέστες και όχι οι πολιτικοί».

Σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται ο νέος δικαστικός χάρτης, ο πρόεδρος της Νίκης μίλησε για «αδιανόητες δικαστικές αποφάσεις» και μετατροπή του κράτους δικαίου σε παρακράτος ατιμωρησίας και αδικίας. 

Ο κ. Νατσιός ενόψει Πάσχα πήρε για άλλη μια φορά θέση και για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μετά τις επιθέσεις κατά πολιτικών που στήριξαν τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, καταλογίζοντας υποκρισία στην κυβέρνηση. «Δεν θα υποδείξουμε σε κανέναν τι να κάνει. Δεν είμαστε υπερ των διοικητικών μέτρων. Όποιος έχει την ελευθερία έχει και την ευθύνη. Όμως δεν μπορείς να πολεμάς την εκκλησία τέσσερα χρόνια και να θυμάσαι να την επισκέπτεσαι όταν έρχονται εκλογές. Αυτό είναι βαθιά υποκρισία. Ας πάει μπροστά στα εικονίσματα και ας προσκυνήσει, όποιος θέλει… Έχει κανόνες, όχι κανονιές η Ορθοδοξία», είπε για να προσθέσει με αφορμή τις πληροφορίες ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακολουθήσει τη λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης στη Μητρόπολη, ότι «του ταιριάζει του πρωθυπουργού να παρακολουθήσει την ακολουθία των Παθών». 

Σχολίασε τέλος, και τη διαρροή δεδομένων από το υπουργείο Εσωτερικών και τη διάρρηξη που καταγγέλθηκε πριν από λίγες ημέρες, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν δίνει ουσιαστικές απαντήσεις. «Για το αδιάβλητο των εκλογών, διαμαρτυρηθήκατε ίσως και δικαίως, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ σας έθεσε θέμα παρατηρητών. Όμως τώρα που καταγγέλθηκε η διάρρηξη, έχετε πιει το αμίλητο νερό, είπε χθες ο πρωθυπουργός για το μπόνους παραγωγικότητας, αλλά για την ταμπακιέρα, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Είστε σκέτος παρακράτος, και παρακράτησε το παρακράτος σας», είπε και εκτίμησε ότι οι πολίτες στις εκλογές της 9ης Ιουνίου δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. 

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Μήνυση και κατά πολιτικών προσώπων κατέθεσαν 170 συγγενείς θυμάτων – Τι είπαν για Μητσοτάκη

Τέσσερις συλλήψεις για τις εκρήξεις σε Πειραιά και Καλλιθέα

Χανιά: Σύλληψη 15χρονου για ξυλοδαρμό της γιαγιάς του – Θύμα οικογενειακής βίας από τον πατέρα του ο ανήλικος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46