Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
 
						Να δωρίσουν τα όργανα του γιου τους που κατέληξε μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη έξω από την κωμόπολη του Βοΐου στην Κοζάνη, αποφάσισαν οι γονείς του.
Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ο 33χρονος νοσηλευόταν από τη Μεγάλη Τρίτη στη Θεσσαλονίκη με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Οι γονείς του 33χρονου, σε μια γενναία κίνηση, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων.
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στην Εράτυρα την Τετάρτη, στη 1 το μεσημέρι, ενώ ακυρώθηκαν όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις.
Ο 33χρονος τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στον Καναδά, αλλά επισκεπτόταν τακτικά την Εράτυρα.
Διαβάστε επίσης:
 
						Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.