search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:24
MENU CLOSE

Γιώργος Αυτιάς: Είχα καρκίνο, είδα μπροστά μου το θάνατο (Video)

14.05.2024 13:02
AYTIAS NEW

Για τον καρκίνο που πέρασε και το θάνατο του πατέρα του, που έμαθε on air, μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Γιώργος Αυτιάς.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, στον ΣΚΑΪ, διαγνώστηκε πέρσι με καρκίνο του προστάτη μετά από τεστ psa και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, σημειώνοντας «το προλάβαμε στο τσακ και γι’ αυτό κάνω έκκληση στους πάντες να κάνουν εξετάσεις».

«Είδα μπροστά μου τον θάνατο. Ήρθε η γιατρός να μου κάνει ψυχολογική ενδυνάμωση και της είπα “θα μπούμε τραγουδώντας”. Ήταν να μπω στο χειρουργείο στη 1 μετά το μεσημέρι, αλλά μπήκα από τις 11:30. Ήμουν βέβαιος ότι όλα θα πήγαιναν καλά» ανέφερε επίσης χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε και για την τραγική στιγμή που έμαθε on air το θάνατο του πατέρα του, λέγοντας: «Εν ώρα εκπομπής μου είπε ο σκηνοθέτης: “πέθανε ο πατέρας σου”. Ήταν 8:10 το πρωί. Για 10 δεύτερα σταμάτησαν όλα, πήρε τον λόγο ο Βερύκιος, σκέφτηκα ότι πρέπει να σφίξω τα δόντια μου και είπα “παμε στο βίντεο”, γιατί είχα πει “ό,τι και αν συμβεί θέλω να μου το λέτε”».

Διαβάστε επίσης

Νέα Σμύρνη: Σκύλος δάγκωσε μωρό 11 μηνών στο κεφάλι μέσα στην κούνια του

Ηράκλειο: Ανήλικοι 10 και 12 ετών έκλεψαν 20 μπουκάλια με ποτά – Χειροπέδες στις μητέρες τους

Λαμία: Καταγγελία 19χρονης για βιασμό και revenge porn από ζευγάρι που την μέθυσε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:21