search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:19
MENU CLOSE

Ιωάννινα: Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν οι αστυνομικοί τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη

15.05.2024 15:48
Untitled design

Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων, εκατοντάδες αστυνομικοί από την Ήπειρο, τη Δυτ. Μακεδονία, την Αιτωλοακαρνανία και αντιπροσωπείες από άλλες Ενώσεις της χώρας.

Ο ίδιος μάλλον αιφνιδιάστηκε από την κινητοποίηση και την «θερμή υποδοχή» καθώς έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες αστυνομικοί, όπως μεταδίδει το epiruspost.gr, οι οποίοι με την άφιξή του προχώρησαν σε έντονες αποδοκιμασίες φωνάζοντας το σύνθημα «ελάτε να δείτε που μας οδηγείτε»…

Η απόφαση για την κινητοποίηση ελήφθη από τις τέσσερις Ενώσεις Αστυνομικών –Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας- με αφορμή τις αποφάσεις για υποχρεωτικές μετακινήσεις αστυνομικών από την περιοχή προς την Αττική και την Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το epirusonline.gr.

«Όλοι μαζί θα εκφράσουμε την οργή και την αγανάκτησή μας για ότι συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας. Για τα προβλήματα που δημιουργούνται σε μας και τις οικογένειές μας από την αντιμετώπιση που έχουμε από την πολιτεία  και την διοίκηση καθώς και στις επιπτώσεις των αποφάσεων αυτών στις τοπικές κοινωνίες» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση των Αστυνομικών Ενώσεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:17