search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 11:13
MENU CLOSE

Νέα αγροτικά προϊόντα «ΓΑΙΑ» από τη ΔΕΗ

15.05.2024 16:00
dei 987- new

Τη στήριξη της σε ομάδες πληθυσμού που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια και από την κλιματική κρίση όπως οι αγρότες, αποδεικνύει η ΔΕΗ σχεδιάζοντας εξειδικευμένα προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες τους.

Στο πλαίσιο αυτό η ΔΕΗ λανσάρει τέσσερα νέα αγροτικά προϊόντα τα οποία με τις ανταγωνιστικές τους χρεώσεις και τον ειδικό σχεδιασμό τους αναμένεται να δώσουν μία γερή «ανάσα» στον αγροτικό κόσμο που τόσο έχει πληγεί από τις περσινές θεομηνίες σε Θεσσαλία και Βόρεια Ελλάδα αλλά και γενικότερα από τις συνέπειες της κλιματικής κρίσης σε όλη την χώρα.  

Και η «ανάσα» αυτή που προσφέρει η ΔΕΗ στους αγρότες θα είναι «μακράς» διαρκείας καθώς τα τέσσερα αυτά νέα προϊόντα με το όνομα «ΓΑΙΑ» θα είναι δεκαετούς διάρκειας.

Τα βασικά τους χαρακτηριστικά είναι ότι θα παρέχονται με σταθερή τιμή ανά κιλοβατώρα για τα δύο πρώτα έτη ενώ με το πέρας των δύο πρώτων ετών και για τα επόμενα οκτώ, ο πελάτης απολαμβάνει σταθερή τιμή για το 1/3 της κατανάλωσης. Για την υπόλοιπη κατανάλωση ο χρήστης έχει τη δυνατότητα επιλογής τιμολογίου από τα προσφερόμενα εκείνη την περίοδο.

Δικαίωμα ένταξης στα προϊόντα ΓΑΙΑ (τα οποία θυμίζουμε διατίθενται από τη ΔΕΗ αποκλειστικά σε πελάτες με αγροτική ιδιότητα) έχουν οι κάτοχοι συνδέσεων αγροτικού ρεύματος Χαμηλής ή Μέσης Τάσης, για τις οποίες δεν υφίστανται ληξιπρόθεσμες οφειλές  ή έχουν ρυθμισμένες οφειλές λογαριασμών που έχουν εκδοθεί έως και 31/12/2023.

Πιο συγκεκριμένα τα προγράμματα αφορούν σε:

-Ομάδα Παραγωγών / Οργάνωση Παραγωγών / Ένωση Παραγωγών / Διεπαγγελματική Οργάνωση

-Αγροτικό Συνεταιριστικό / Αναγκαστικό Συνεταιρισμό / Ένωση Αναγκαστικών Συνεταιρισμών / Ανώνυμη Εταιρική Σύμπραξη

-Νομικά Πρόσωπα ή Ατομική Επιχείρηση που ασκούν σύμβασης συμβολαιακής γεωργίας έτους 2023

-Αγρότες κατ’ επάγγελμα

Σε περίπτωση τυχόν μη ρυθμισμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών για λογαριασμούς μέχρι τις 31/12/2023, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει αρχικά να ενταχθούν στο κατάλληλο για αυτούς Πρόγραμμα Ρύθμισης Οφειλών που προσφέρει η ΔΕΗ και στη συνέχεια να αιτηθούν ένταξη στο κατάλληλο για αυτούς τιμολόγιο ΓΑΙΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να ενημερωθούν για τα αγροτικά προϊόντα ΓΑΙΑ της ΔΕΗ, καθώς και τις προϋποθέσεις ένταξης στη σχετική σελίδα στο dei.gr ή καλώντας δωρεάν στο 800-500-7000.

Η αίτηση ένταξης στα αγροτικά προϊόντα ΓΑΙΑ μπορεί να γίνει στην ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα της ΔΕΗ και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 26 Ιουνίου 2024.

Διαβάστε επίσης:

ΑΒΑΞ: Παρουσίαση των αποτελεσμάτων σε αναλυτές – Οι πυλώνες ανάπτυξης του ομίλου

Ένας στους δύο Έλληνες ενδιαφέρεται για αγορά ακινήτου – Δύο στους τρεις θεωρούν από παράλογες έως… «φούσκα»  τις τιμές 

Theon International: Έσοδα ρεκόρ στο α’ τρίμηνο 2024 με ανεκτέλεστο άνω των 500 εκατ. ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 11:11