search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:30
MENU CLOSE

«Ο Ανδρέας μέσα από τα μάτια των παιδιών του»

15.05.2024 16:58
papandreou-new

Ένα ταξίδι στον χρόνο και μαζί στην πολυσχιδή προσωπικότητα του Ανδρέα Παπανδρέου, του μεγάλου πολιτικού ηγέτη που σφράγισε με την προσωπικότητα του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου,  θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν όσοι βρεθούν στην εκδήλωση με θέμα «Ο Ανδρέας μέσα από τα μάτια των παιδιών του», που διοργανώνει το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου , την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024, στις 19:30, στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο (αίθουσα Πειραματική Σκηνή) στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μέσα από την προβολή σπάνιου οπτικοακουστικού υλικού και τις αφηγήσεις του Πρώην πρωθυπουργού και Προέδρου του Ιδρύματος, Γιώργου Α. Παπανδρέου και του Ευρωβουλευτή Νίκου Α. Παπανδρέου, θα έρθουν στο προσκήνιο ξεχωριστές στιγμές για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και την εποχή του.

Οι δυο συνομιλητές, θα μοιραστούν με το κοινό, ανέκδοτες ιστορίες και προσωπικές αναμνήσεις από τον πατέρα τους, παρέχοντας έτσι μια μοναδική εικόνα του, πολύ πέραν των δημόσιων και πολιτικών του ρόλων και ρίχνοντας φως στις προσωπικές και οικογενειακές διαστάσεις της ζωής ενός από τους πιο επιδραστικούς και σημαντικούς πολιτικούς της νεότερης ιστορίας της χώρας μας.

Θα αναφερθούν δε, εκτενώς, στις αξίες και τις πεποιθήσεις που μοιράστηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου με την οικογένειά του, καθώς και στον αντίκτυπο αυτών στην πολιτική του καριέρα και την κληρονομιά του στην ελληνική κοινωνία.

Παρακολουθήστε την εκδήλωση στον παρακάτω σύνδεσμο:

Διαβάστε επίσης:

Αμπελόκηποι: Συνελήφθη διαβόητος Τούρκος αρχηγός συμμορίας μετά από συνεργασία ΕΥΠ-τουρκικών Αρχών

Κατάληψη Νομικής: Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκαν οι 28 κατηγορούμενοι

Κολωνός: Παραπομπή 18 νέων κατηγορουμένων για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης προτείνει ο εισαγγελέας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:28