search
ΚΥΡΙΑΚΗ 27.07.2025 19:56
MENU CLOSE

Πέμπτο σε τηλεθέαση το «Maestro» λόγω Netflix

17.05.2024 17:48
maestro-new

Ακλόνητη από την κορυφαία θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών ήταν και χθες η σειρά «Η γη της ελιάς». Δεύτερη επιλογή τους, στο σύνολο της ημέρας, ήταν το επεισόδιο της σειράς «Οι ψυχοκόρες» και στην τρίτη βαθμίδα της κλίμακας Nielsen με τα «καλύτερα» της ημέρας πλασαρίστηκε ο «Σασμός».

Στη θέση που ήταν προχθές η σειρά του Alpha, «ανέβηκε» την Πέμπτη το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Η πρεμιέρα του νέου κύκλου επεισοδίων του «Maestro» διακρίθηκε στην πέμπτη συγκεντρώνοντας τα βλέμματα 621.000 τηλεθεατών. Ο δείκτης δυναμομέτρησης της Nielsen έφθασε στο 6,1%, ποσοστό το οποιο εκτιμάται πως δεν είναι αντιπροσωπευτικό για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη διότι όλος ο νέος κύκλος επεισοδίων είχε «ανέβει» ταυτοχρόνως  στο Netflix και οι Έλληνες συνδρομητές μπορούσαν από χθες να δούν όχι μόνον το πρώτο αλλά όλα τα επεισόδια του τρίτου κύκλου «μονορούφι», χωρίς διαφημίσεις.

Στις άλλες θέσεις ήταν τα προγράμματα τα οποία τουλάχιστον τις τελευταίες ημέρες εμφανίζονται σταθερά στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: «Ανεβασμένοι» Alpha και ΣΚΑΪ την Πέμπτη (16/5) αλλά στην κορυφή το Mega

Open: Τις σκέψεις για δεύτερο γάμο μοιράζεται η Δέσποινα Βανδή με τον Θέμη Γεωργαντά στο «After dark»

Παπαδάκης – Αναστασοπούλου: Οριστικό το τηλεοπτικό διαζύγιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.07.2025 19:49