Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε ένα απόγευμα που στην βόρεια Ελλάδα τα πάντα περιστρέφονταν γύρω από το ντέρμπι του Αρη με τον ΠΑΟΚ, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στα Γιαννιτσά και σε θερμό κλίμα συνομίλησε με πολίτες της περιοχής.
«Θέλουμε την εμπιστοσύνη σας για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα», είπε, συνοδευόμενος από τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ– ΠΣ, Θεοδώρα Τζάκρη, και υποψήφιους ευρωβουλευτές.
Ο Στ. Κασσελάκης περπάτησε το απόγευμα στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών, έκανε χειραψίες, συνομίλησε με καταστηματάρχες για το κλίμα στην αγορά. Οι συζητήσεις στράφηκαν φυσικά στο ποδόσφαιρο λόγω της τελευταίας αγωνιστικής της Super League.
«Στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου θα δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής, ελπίδας για μία καλύτερη ζωή σε όλη τη χώρα», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.