search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 14:12
MENU CLOSE

Diddy: Σπάει τη σιωπή της η πρώην σύντροφος του ράπερ μετά το βίντεο που δείχνει να την ξυλοκοπεί – «Η βία με κατέστρεψε»

23.05.2024 16:59
dissy cassie

Η Κάσι μπήκε στο Instagram την Πέμπτη σπάζοντας τη σιωπή της μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο με τον πρώην φίλο της, τον ράπερ Sean ‘Diddy’ Combs να την χτυπά.

Η τραγουδίστρια, 37 ετών, προέτρεψε τον κόσμο «να ανοίξει την καρδιά του και να πιστέψει τα θύματα από την πρώτη φορά», αφού κατηγορήθηκε από τον Sean και άλλους ότι είπε ψέματα για την κακοποίηση.

Το επίμαχο βίντεο, που εξασφάλισε το CNN, δείχνει τον ράπερ χωρίς πουκάμισο με μια πετσέτα τυλιγμένη στη μέση του, να κυνηγάει την Κάσι στο διάδρομο του ξενοδοχείου InterContinental πριν την αρπάξει και αρχίσει να την κλωτσάει.

Η Κάσι έγραψε: «Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη. Την οικογένειά μου, τους φίλους, αγνώστους και αυτούς που δεν έχω γνωρίσει ακόμα. Η αγάπη έχει δημιουργήσει ένα μέρος για μένα και τη νεότερη εκδοχή του εαυτού μου ώστε να νιώθω ασφάλεια, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή.

Η ενδοοικογενειακή βία είναι το θέμα. Με κατέστρεψε και έγινα κάποια που δεν πίστευα ποτέ ότι θα γίνω. Με πολλή σκληρή δουλειά, είμαι καλύτερα σήμερα, αλλά πάντα θα αναρρώνω από το παρελθόν μου».

«Ευχαριστώ όους αφιέρωσαν χρόνο για να λάβουν σοβαρά υπόψη αυτό το θέμα. Το μόνο που ζητώ είναι να ανοίξουν ΟΛΟΙ την καρδιά τους στα θύματα από την πρώτη φορά. Χρειάζεται πολύ κουράγιο για να πεις την αλήθεια για μια κατάσταση στην οποία ήσουν ανίσχυρος.

Προσφέρω το χέρι μου σε όσους εξακολουθούν να ζουν με τον φόβο. Απευθυνθείτε στους ανθρώπους σας, μην τους κόβετε Κανείς δεν πρέπει να σηκώνει αυτό το βάρος μόνος του.

Αυτό το ταξίδι θεραπείας δεν τελειώνει ποτέ, αλλά αυτή η υποστήριξη σημαίνει τα πάντα για μένα. Ευχαριστώ. Αγάπη Πάντα».

Η ανάρτηση έγινε αφού ο Diddy ζήτησε συγγνώμη μετά την εμφάνιση του συγκλονιστικού βίντεο αυτή την εβδομάδα.

Ο 54χρονος ράπερ μπήκε στο Instagram το πρωί της Κυριακής λέγοντας: «Έπιασα πάτο, αλλά δεν το δικαιολογώ».

Κοιτάζοντας την κάμερα, ο Diddy είπε: «Τόσο δύσκολο να σκεφτείς τις πιο σκοτεινές στιγμές στη ζωή σου, μερικές φορές πρέπει να το κάνεις αυτό. Ήμουν αναστατωμένος.

Εννοώ ότι έπιασα πάτο, αλλά δεν δικαιολογούμαι, η συμπεριφορά μου σε αυτό το βίντεο είναι αδικαιολόγητη. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου σε αυτό το βίντεο, αηδιάζω.

Ήμουν αηδιασμένος τότε όταν το έκανα, αηδιάζω τώρα. Πήγα και αναζήτησα επαγγελματική βοήθεια, μπήκα σε θεραπεία, σε απεξάρτηση.

Έπρεπε να ζητήσω από τον Θεό το έλεος και τη χάρη του. Λυπάμαι πολύ. Αλλά δεσμεύομαι να είμαι καλύτερος άνθρωπος κάθε μέρα. Δεν ζητάω συγχώρεση, λυπάμαι πραγματικά».

Πηγές είπαν ότι ο Ντίντι πήγε σε κέντρο αποκατάστασης μετά το περιστατικό του 2016 και συνεχίζει να αναζητά θεραπεία.

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Κουινέλης: Διέκοψε το πρόγραμμα σε συναυλία του – «Ποιος είναι ο μ@@ που πετάει μπιλάκια;» (Video)

Τζένιφερ Λόπεζ: Η αποστομωτική απάντηση σε δημοσιογράφο που τη ρώτησε αν χώρισε

Γιώργος Τσαλίκης: Θα κινηθεί νομικά μετά την «κατακραυγή» για τις δηλώσεις κατά της Μαρίνας Σάττι (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 14:12