search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 07:44
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός-Άρης: Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson αποκλειστικά στην COSMOTE TV

23.05.2024 13:45
telikos

Πλούσια κάλυψη με αναλυτικό ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο και την εκπομπή «Ώρα Τελικού»

Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Η αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25/5 στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» θα ξεκινήσει στις 20.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 1HD. Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT έχει ετοιμάσει πλούσια κάλυψη, με ειδικές εκπομπές και ζωντανές συνδέσεις με τον αγωνιστικό χώρο.

Η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες σε τελικό ήταν το 2010, με τους «πράσινους» να παίρνουν τη νίκη. Στον δρόμο προς τον τελικό, ο Παναθηναϊκός άφησε εκτός Ολυμπιακό, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ, ενώ ο Άρης ξεπέρασε τα εμπόδια των ΑΕΚ, Νίκη Βόλου και Παναιτωλικού. Το «τριφύλλι» έχει σηκώσει το τρόπαιο 19 φορές, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν μία κατάκτηση το 1970. Η νικητήρια ομάδα εκτός από την πολύτιμη κούπα, θα εξασφαλίσει και το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League της επόμενης σεζόν.

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα μπουν στο «κλίμα» του τελικού από την Παρασκευή 24/5 με τις συνεντεύξεις Τύπου των δύο ομάδων (16.00, COSMOTE SPORT 1HD & ΥοuTube κανάλι της COSMOTE TV).

Λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους την εκπομπή «Ώρα Τελικού» (18.30, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και το εκτενές ρεπορτάζ. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα πραγματοποιηθούν, επίσης, απευθείας συνδέσεις με τον Βόλο και τον αγωνιστικό χώρο, εκεί όπου θα βρίσκεται ο Βασίλης Σαμπράκος, έχοντας καλεσμένο τον πρώην διεθνή τερματοφύλακα και νυν προπονητή, Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο οποίος θα γίνει σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα, και την ανάδειξη του Κυπελλούχου, η «Ώρα Τελικού» θα επιστρέψει με δηλώσεις των πρωταγωνιστών και λεπτομερή ανάλυση των καθοριστικών φάσεων (23.00, COSMOTE SPORT 1HD).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 07:44