search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 20:16
MENU CLOSE

Conference League: Όλα έτοιμα στην Opap Arena για τον μεγάλο τελικό – Τα μέτρα της ΕΛΑΣ (video)

27.05.2024 13:57
opap_arena_new

Ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/5) η «σάρωση» της OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια ενόψει του τελικού του Conference League.

Το μεγάλο ματς μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (29/5) στις 10 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χώρος ελέγχθηκε από όλες τις υπηρεσίες ασφαλείας, από Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) και εκπαιδευμένους σκύλους.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε και η περίμετρος ασφαλείας που είχε στηθεί καθώς και έχει ελεγχθεί.

Επίσης, ελέγχθηκαν και ασφαλίστηκαν οι έξοδοι κινδύνου, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί και διαφορές δοκιμές του σχεδίου ασφαλείας στο γήπεδο.

Από την πλευρά του, ο Δήμος ολοκλήρωσε τη διανομή διαπιστεύσεων στους κατοίκους, ενώ το άλσος έχει επίσης ελεγχθεί εξονυχιστικά και φυλάσσεται από τις Αρχές.

Περίπου 120 εθελοντές διασώστες θα βρίσκονται στο γήπεδο, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρξει πεζοπόρο τμήμα της πυροσβεστικής σε κάθε θύρα και σε κάθε κερκίδα του γηπέδου. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν πέσει κάποια κροτίδα στο γήπεδο, οι πυροσβέστες θα το απομακρύνουν επί τόπου.

Επιπρόσθετα, εναέρια μέσα θα καλύπτουν τον εναέριο χώρο και σε μεγαλύτερη ακτίνα από το γήπεδο, έχουν ολοκληρώσει κατόπτευση του γηπέδου και έχει αποφασιστεί πού θα τοποθετηθούν αντι-drone.

Τέλος, υπάρχει μέριμνα για ενδεχόμενη μεταφορά ασθενών σε νοσοκομεία ενώ μέσα στη μέρα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα ανακοινώσουν από τι ώρα δεν θα είναι ανοιχτοί οι σταθμοί για το επιβατικό κοινό καθώς και οποιαδήποτε άλλη τροποποίηση υπάρξει.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννινα: Τον βρήκαν νεκρό στη μέση του δρόμου

Τραγωδία στο Αίγιο: Έπαθε έμφραγμα και πέθανε ενώ έβλεπε το Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός

Αλεξανδρούπολη: Βίαια επεισόδια μεταξύ νεαρών – Δύο τραυματίες, 9 συλληφθέντες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 20:16