search
ΔΕΥΤΕΡΑ 18.08.2025 06:07
MENU CLOSE

Αλέξης Τσίπρας: Ζητεί επιβολή κυρώσεων στο Ισραήλ αν δεν υπάρξει άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα

30.05.2024 19:31
tsipras

Το Συμβούλιο της Ευρώπης πρέπει να δώσει σαφές μήνυμα – στο πλαίσιο της Έκθεσής του – ότι υποστηρίζει την επιβολή κυρώσεων στο Ισραήλ αν δεν υπάρξει άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα, ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης που πραγματοποιείται στο Όσλο.

Τα λόγια δεν φτάνουν, πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για τη Γάζα και να αποφασιστεί ουσιαστική πίεση στο Ισραήλ για άμεσο τερματισμό των επιχειρήσεων με παράλληλη πίεση για άμεση επιστροφή ομήρων από Χαμάς, υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που εφαρμόζει η Ευρώπη, υπονομεύουν καθημερινά την έννοια των ευρωπαϊκών αξιών».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλία: Να κηρυχθεί αργία η ημέρα του δυστυχήματος στα Τέμπη, ζητά ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο

Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις επιθέσεις κατά αμάχων στη Ράφα και τονίζει την ανάγκη για άμεση κατάπαυση του πυρός

Στη Ρόδο ο Στέφανος Κασσελάκης- Θα μιλήσει με το το προσωπικό του Νοσοκομείου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 18.08.2025 05:38