Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ) έδωσε στη δημοσιότητα τις παραλίες της Αττικής όπου οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν για το μπάνιο τους.
Σε νέο δελτίο Τύπου του ΠΑΚΟΕ παρουσιάζεται ο πίνακας των αποτελεσμάτων από τις ακτές της Ανατολικής Αττικής, από παραλία Θυμάρι μέχρι Αγία Μαρίνα.
Από τα 43 δείγματα που εξετάστηκαν τα δύο (2), δηλαδή 4,65%, βρέθηκαν ακατάλληλα (Α) για κολύμβηση, ενώ τα σαράντα ένα (41), δηλαδή 95,35%, βρέθηκαν κατάλληλα (Κ) για κολύμβηση.
Με (Α) ορίζονται τα ακατάλληλα νερά για κολύμβηση ενώ με (Κ) τα κατάλληλα για κολύμβηση νερά.






Λίγες ημέρες πριν είχαν δημοσιευτεί τα στοιχεία από Πειραιά μέχρι Ανάβυσσο. Από τα 61 δείγματα που εξετάστηκαν τα 17, δηλαδή 27,86%, βρέθηκαν ακατάλληλα (Α) για κολύμβηση, ενώ τα σαράντα τέσσερα (44), δηλαδή 72,13%, βρέθηκαν κατάλληλα (Κ) για κολύμβηση.
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.