Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Δύο σκάφη, ένα ερασιτεχνικό και ένα ταχύπλοο, συγκρούστηκαν χθες το πρωί στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου, σε απόσταση ενός ναυτικού μιλίου από το λιμάνι του Αγγελοχωρίου Θεσσαλονίκης.
Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο ερασιτεχνικό σκάφος, ενώ ένας από τους επιβαίνοντες του ταχύπλοου έπεσε στη θάλασσα και στη συνέχεια περισυνελέγη με ασφάλεια.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και του Λιμενικού Σώματος, ενημερώθηκε για το περιστατικό η Λιμενική Αρχή της Νέας Μηχανιώνας. Όλοι οι επιβαίνοντες και των δύο σκαφών δήλωσαν πως δεν επιθυμούν ιατρική περίθαλψη ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης συνελήφθη ο κυβερνήτης του ταχύπλοου σκάφους.
Διαβάστε επίσης:
Ανησυχία σε Γραμματικό και Βαρνάβα – Έτρεχε… ροζ νερό από τις βρύσες
Κορινθία: Δελφίνι ξεβράστηκε νεκρό στην παραλία Λεχαίου
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.