Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Συνεχίζεται το θρίλερ στη Σίκινο για τις δύο Γαλλίδες τουρίστριες που αγνοούνται στο νησί.
Μάλιστα, τον φόβο ότι οι δύο αγνοούμενες τουρίστριες έχουν εγκλωβιστεί σε σημείο το οποίο δεν είναι εύκολο να είναι ορατό εξαρχής στις έρευνες, εξέφρασε ο δήμαρχος Σικίνου, Βασίλης Μαράκης.
Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Στούντιο με θέα», η μία από τις δύο επισκέπτριες έστειλε από το κινητό της στον ιδιοκτήτη του καταλύματος στο οποίο έμενε, φωτογραφία την Παρασκευή (14/06) το πρωί, στην οποία φαινόταν να έχει πέσει στο έδαφος, γράφοντας ότι «έχω παραπατήσει, έχω πέσει, δεν αισθάνομαι καλά».
Ωστόσο τόνισε ότι μόνο από την αποστολή του μηνύματος αυτού οι αρχές δεν κατόρθωσαν να εντοπίσουν τις συντεταγμένες του σήματος του κινητού, παρά μόνο να συμπεράνουν απλώς ότι κινείτο στην ευρύτερη νότια περιοχή του νησιού.
Διαβάστε επίσης:
Καραμπόλα 5 οχημάτων στην Αττική Οδό – Μεγάλες καθυστερήσεις
Δίωξη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος γνωστού δικηγόρου της Αθήνας
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.