ΤΡΙΤΗ 08.07.2025 23:43
MENU CLOSE

Αυστρία - Γαλλία με τηλεθέαση αλά «Γη της ελιάς»

18.06.2024 17:45

Με ό,τι συνέβη στη διάρκεια του ματς Αυστρίας- Γαλλίας, για το Euro 2024, ήταν αναμενόμενο η απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1 να συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα από κάθε άλλο πρόγραμμα της ημέρας.

Η πρωταθλήτρια τηλεθέασης «Γη της ελιάς», υποκλίθηκε στην τηλεοπτική μετάδοση της βραδινής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης και έπειτα από (πάρα) πολύ καιρό άφησε την κορυφαία θέση τηλεθέασης και βρέθηκε Τρίτη στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Τέταρτος «κρατήθηκε» ο «Σασμός», ενώ στην πέμπτη θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου πλασαρίστηκε ο επίσης συναρπαστικός αγώνας του Euro 2024 Βελγίου- Σλοβακίας.

Το «Live news» κατέλαβε την έβδομη θέση στο Top 10 ημέρας, μια θέση πιο πίσω «τερμάτισε» η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών».

Στα «καλύτερα» ήταν και ο «Τροχός της τύχης» και έκανε επανεμφάνιση η εκπομπή «T Live» έπειτα από καιρό, αξιοποιώντας την γενικότερη κάμψη του δείκτη τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης:

Euro 2024: Γλιτώνει την επέμβαση στη μύτη ο Εμπαπέ, χάνει τη φάση των ομίλων

Πρώτο σε τηλεθέαση το Mega, τη Δευτέρα, παρά την μπάλα του Euro 2024 στην ΕΡΤ1

Power of Love: Επιστρέφει με Κατερίνα Καραβάτου το ριάλιτι της… αγάπης – Πότε κάνει πρεμιέρα

ΤΡΙΤΗ 08.07.2025 23:42
Exit mobile version