search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 01:24
MENU CLOSE

Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθη Ελληνίδα στο αεροδρόμιο – Για διακίνηση μεταναστών

24.06.2024 14:58
sabah_ellinida_sillipsi_2406_1920-1080_new
credit: Sabah

Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης συνέλαβε μία Ελληνίδα στο αεροδρόμιο της πόλης, για διακίνηση μεταναστών, όπως αναφέρει δημοσίευμα της τουρκικής Sabah.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αστυνομία έπιασε επ’ αυτοφώρω την Ελληνίδα, την οποία ονομάζει Παρασκευή Γ. και τη χαρακτηρίζει διεθνή διακινήτρια μεταναστών.

Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι τουρκικές ομάδες στο αεροδρόμιο διαπίστωσαν ότι η αλλοδαπή υπήκοος Taimaa C., που μπήκε στην Τουρκία από τη Βηρυτό, και η Παρασκευή Γ., που βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη από την Αθήνα, συναντήθηκαν.

Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι οι δύο γυναίκες πήγαν μαζί στην τουαλέτα και στη συνέχεια συνελήφθησαν.

Διαβάστε επίσης:

Ερυθρά Θάλασσα: Η στιγμή που το drone των Χούθι χτυπά το ελληνόκτητο πλοίο Transworld Navigator

Μακελειό στο Νταγκεστάν: Οπαδοί διεθνούς τρομοκρατικής οργάνωσης οι δράστες (Video)

Νότια Κορέα: Τουλάχιστον είκοσι νεκροί μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο μπαταριών λιθίου (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 01:11