Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Υπέρ της απόφασης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, για την αναστολή κυκλοφορίας του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας «Η Αυγή», τάσσεται με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Νίκος Καρανίκας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Καρανίκας σημειώνει ότι «αν δεν έβγαινε δημόσια ανακοίνωση ότι κλείνει το καθημερινό φύλλο της Αυγής, το πιο πιθανό είναι να το καταλάβαιναν μόνο τα 480 άτομα που την έπαιρναν καθημερινά» και χαρακτηρίζει ως «πικρή αλήθεια» το γεγονός ότι «από αυτά τα 480 φύλλα ας σκεφτούμε πόσα φύλα είναι αυτά που αγοράστηκαν από ΜΜΕ και υπηρεσίες για την αξιοποίηση – διασταύρωση της ενημέρωσης.
Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει:
«Αυγή και Δύση
Αν δεν έβγαινε δημόσια ανακοίνωση ότι κλείνει το καθημερινό φύλο της Αυγής, το πιο πιθανό είναι να το καταλάβαιναν μόνο τα 480 άτομα που την έπαιρναν καθημερινά. Και από αυτά τα 480 φύλα ας σκεφτούμε πόσα φύλα είναι αυτά που αγοράστηκαν από ΜΜΕ και υπηρεσίες για την αξιοποίηση – διασταύρωση της ενημέρωσης.
Πικρή αλήθεια».
Διαβάστε επίσης:
Εντός του Ιουλίου στη Βουλή οι πρόσθετες ρυθμίσεις για την ενδοοικογενειακή βία
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.