ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 06:17
MENU CLOSE

Μαρία Κωνσταντάκη: «Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο» (Video)

02.07.2024 13:13

Για τις προτεραιότητες της ζωής της μίλησε η Μαρία Κωνσταντάκη, επισημαίνοντας ότι το σεξ δεν αποτελεί μια από αυτές.

«Το φλερτ είναι μέσα στη ζωή μου, δεν είναι όμως προτεραιότητα να είμαι ερωτευμένη με έναν σύντροφο. Καταλαμβάνει ένα μέρος όπως άλλα πράγματα στη ζωή» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, είναι θέμα ορμονών και χημείας η σεξουαλική διάθεση» επισήμανε.

«Επαγγελματικά συνεχίζουμε στο ραδιόφωνο. Μου έχει τύχει να μη δουλέψω για κάποιους μήνες και ήταν πολύ ωραία. Υπάρχει ‘ταμπέλα’ στον χώρο για τους ηθοποιούς, αυτά τα βάζετε οι δημοσιογράφοι γιατί υπάρχουν άρθρα που λένε ο κωμικός ή ο δραματικός ηθοποιός’» είπε, τέλος, αναφερόμενη στα επαγγελματικά της σχέδια.

Διαβάστε επίσης:

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το «μυστικό» ταξίδι στην Ελλάδα – Η αποκάλυψη μέσω Instagram (Photos)

Ελένη Ράντου: Συγκλονίζει για τη μητέρα της που πάσχει από άνοια – «Όταν φύγει από τη ζωή μπορεί και να υπάρχει φρικτή λύτρωση»

Κατερίνα Στικούδη για ατύχημα που είχε πάνω στη σκηνή – «Άρχισαν να ματώνουν τα πόδια μου» (Video)

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 06:02
Exit mobile version