search
ΚΥΡΙΑΚΗ 27.07.2025 16:44
MENU CLOSE

Ηλίας Κασιδιάρης: Νέο αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η δικηγόρος του – Κρατείται στις φυλακές Δομοκού

05.07.2024 16:42
KASIDIARHS
Eurokinissi

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη, Βάσω Πανταζή νωρίτερα το μεσημέρι στα δικαστήρια Λαμίας.

Να σημειωθεί ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε καταθέσει ξανά αίτημα αποφυλάκισης τον περασμένο Απρίλιο αλλά απορρίφθηκε.

Τυπικά ο Ηλίας Κασιδιάρης πληροί τις προϋποθέσεις για την αποφυλάκισή του ήδη από τον Φεβρουάριο καθώς έχει εκτίσει τα 3/5 της ποινής του και σύμφωνα με τη συνήγορό του Βάσω Πανταζή «έχει καθαρό πειθαρχικό μητρώο και λαμβάνει άδειες από τη φυλακή», σύμφωνα με το lamianow.gr.

Υπενθυμίζεται ότι για τη δράση του με την Χρυσή Αυγή, ο Ηλίας Κασιδιάρης καταδικάστηκε πρωτόδικα σε κάθειρξη 13 ετών και 6 μηνών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε επίσης:

Φρέντι Μπελέρης: «Μεθοδεύσεις Ράμα ώστε να μην αναλάβω καθήκοντα Δημάρχου Χειμάρρας – Ο δίκαιος αγώνας μας θα συνεχιστεί»

Φρέντι Μπελέρης: «Μεθοδεύσεις Ράμα ώστε να μην αναλάβω καθήκοντα Δημάρχου Χειμάρρας – Ο δίκαιος αγώνας μας θα συνεχιστεί»

Εξαήμερη εργασία: «Fake news» για την Κεραμέως όσα γράφονται, με την Ευρώπη να απορεί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.07.2025 16:44