Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Δυο εστίες πυρκαγιάς εκδηλώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 11/7, σε δυο διαφορετικά σημεία του Έβρου.
Για τρίτη φορά στο χωριό Ρούσσα στον Ορεινό Όγκο εκδηλώθηκε πυρκαγιά στη 1 και μισή το μεσημέρι, στο ίδιο σχεδόν σημείο (κοντά στο γήπεδο ) του χωριού σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τα σπίτια.
Για την κατάσβεσή της επιχειρούν δυο ελικόπτερα (Αλεξανδρούπολης και Καβάλας) και τρία air tractor, μαζί με 10 οχήματα, 18 άνδρες μαζί με την ΕΜΟΔΕ, καθώς και οχήματα του Δήμου Σουφλίου.
Η δεύτερη εστία εκδηλώθηκε στη 1 το μεσημέρι στην περιοχή του Λαγού Διδυμοτείχου, κοντά σε εγκατάσταση φωτοβολταικων όπου καίει σιτοκαλαμιές. Στην περιοχή επιχειρούν 4 οχήματα και 8 άνδρες. Η εικόνα που επικρατεί και στις δυο εστίες κρίνεται ικανοποιητική.
Διαβάστε επίσης:
Φωτιά κοντά σε σπίτια στην Κορινθία – Επιχειρούν και εναέρια μέσα (Video)
Εύβοια: Νεκρός 20χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο – Η μηχανή του «καρφώθηκε» σε κολόνα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.