search
ΤΕΤΑΡΤΗ 02.07.2025 03:53
MENU CLOSE

Εκκενώθηκε αεροδρόμιο στα σύνορα Ελβετίας-Γαλλίας μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

26.07.2024 13:46
EuroAirportBasel-Mulhouse

Το γαλλοελβετικό αεροδρόμιο Βασιλείας-Μυλούζης εκκενώθηκε σήμερα το πρωί ύστερα από προειδοποίηση για βόμβα, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, την ώρα που το σιδηροδρομικό δίκτυο της Γαλλίας αντιμετωπίζει ήδη μεγάλο πρόβλημα έπειτα από ενέργειες δολιοφθοράς κατά των υποδομών της γαλλικής εταιρείας σιδηροδρόμων SNCF, λίγες ώρες πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

“Πρόκειται για προειδοποίηση για βόμβα”, διευκρίνισαν οι αρχές του διαμερίσματος Άνω Ρήνου, διευκρινίζοντας ότι “θα ακολουθηθεί η συνήθης διαδικασία”, η οποία προβλέπει την αποστολή πυροτεχνουργών.

«Για λόγους ασφαλείας, ο τερματικός σταθμός έπρεπε να εκκενωθεί και αυτή τη στιγμή είναι κλειστός, θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες», αναφέρει ο αερολιμένας EuroAirport Basel-Mulhouse στον ιστότοπό του στη σχετική του ανακοίνωση.

Πολλές πτήσεις ακυρώθηκαν,

Στα τέλη του περασμένου χρόνου το αεροδρόμιο αυτό έγινε στόχος πολυάριθμων απειλών για βόμβες, που κάθε φορά οδηγούσαν στην εκκένωση του τερματικού σταθμού.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΗΠΑ: Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα στηρίζουν επίσημα την Κάμαλα Χάρις – Το τηλεφώνημα και η αντίδρασή της (video)

Παρίσι 2024: «Μέσα» στο δείπνο του Μακρόν στο Λούβρο – Οι παρουσίες, οι απουσίες και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (photos/video)

DW: Ο ξαφνικός έρωτας Τραμπ – Μασκ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 02.07.2025 03:51