Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση ανάμεσα σε Καλύβια Θορικού και Κουβαρά Αττικής το μεσημέρι της Παρασκευής (26/7).
Για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και από αέρος 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.
#Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στα Καλύβια Θορικού Αττικής. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 26, 2024
Νωρίτερα, προειδοποιητικό μήνυμα μέσω του 112 εστάλη σε κατοίκους της ευρύτερης περιοχής όπου είναι σε εξέλιξη η φωτιά προκειμένου να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.
⚠️ Ενεργοποίηση 1️⃣1️⃣2️⃣
— 112 Greece (@112Greece) July 26, 2024
📌 #Αττική
🆘 Δασική πυρκαγιά 🔥 στην περιοχή #Νέος_Κουβαράς #Αττικής
❗ Παραμείνετε σε ετοιμότητα
‼️ Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών
ℹ️ https://t.co/kexUnlnGMV@pyrosvestiki
@hellenicpolice
Ειδικότερα το μήνυμα αναφέρει: «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Νέος Κουβαράς Αττικής. Παραμείνετε σε ετοιμότητα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».
Κανονικά η διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Σουνίου, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία.
Υπενθυμίζεται ότι είχε διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος της λεωφόρου Λαυρίου προς Καλύβια λόγω της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στα Καλύβια.
Διαβάστε επίσης:
Κόρινθος: Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ στα Ίσθμια και… έφυγαν με 60.000 ευρώ (photos)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.