ΤΕΤΑΡΤΗ 03.09.2025 07:42
MENU CLOSE

Απόστολος Γκλέτσος: «Όταν είσαι γνωστός πρέπει να αφήσεις ένα καλό πουρμπουάρ, αλλιώς θα σε πουν τσιγκούνη»

29.07.2024 10:26

Για τα χρήματα με τα οποία αμείβονται οι ηθοποιοί στην Ελλάδα μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος, επισημαίνοντας ότι αυτά δεν είναι τόσα πολλά όπως πολλοί πιστεύουν.

«Το σύστημα λειτουργεί έτσι που δεν σ’ αφήνει να γίνει πλούσιος. Απλά έχεις μια κανονική ζωή. Για να καταλάβεις, είσαι λίγο καλύτερα από ό,τι είναι ένας καθηγητής στο Λύκειο. Παίρνεις χρήματα από την τηλεόραση, αλλά το κράτος σου κρατάει αμέσως το 50%. Επίσης όταν είσαι γνωστός και κάθεσαι κάπου να φας και έρχεται ο λογαριασμός, όταν θα φύγεις, θα πρέπει να αφήσεις ένα καλό πουρμπουάρ. Δεν μπορώ να αφήσω ένα 10% όπως θα έκανε ο καθένας. Αλλιώς θα με πουν τσιγκούνη και ξεφτιλισμένο» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχουν αυτά σε μένα και όποιος θέλει, ας βγει να με διαψεύσει. Έχει συμβεί να με καλέσουν κάπου για φαγητό και να μην πληρώσω, αλλά στην καθημερινότητά μου δεν λειτουργώ έτσι. Ακόμη και στον καφέ μου αφήνω καλό πουρμπουάρ κάθε μέρα!».

Διαβάστε επίσης:

Δώρα Χρυσικού για καρκίνο: «Αυτή την τομή την τιμώ – Αν δεν μπορείς να βλέπεις το σημάδι μου, χαμήλωσε το βλέμμα σου»

Σταμάτης Φασουλής: Συγκινεί για την Άννα Παναγιωτοπούλου – «Είναι σαν να έχασα τον μισό θεατρικό μου εαυτό»

Michael Kors: «Καταγάλανοι ουρανοί, γαλαζοπράσινα νερά, υπέροχα αιλουροειδή» – Η ανάρτηση από τις διακοπές του στην Ελλάδα

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.09.2025 07:41
Exit mobile version